Toamna aceasta strângem roada la IarmarEco

/ Vizionări: 1946

Этой осенью собираем урожай на IarmarEco

Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social!

Pe 30 septembrie – 1 octombrie va avea loc a V-a ediție IarmarEco - un iarmaroc socio-cultural cu totul și cu totul special.

Într-o zi de toamnă în Moldova (Foto)
Într-o zi de toamnă în Moldova (Foto)

Timp de două zile aici se întâlnesc principalii promotori ai unui mod de viață activ și sănătos din Moldova - care vor împărtăși cu toți cunoștințele lor - fie în cadrul atelierelor, fie de la tejghea, în cadrul discuțiilor personale.

Așa cum v-am obișnuit deja de patru ani, la IarmarEco veți găsi produse ecologice și sociale, produse handmade din materiale ecologice, workshop-uri educative, discuții cu experți, ateliere de lucru, zonă pentru copii, cafenea cu produse vegetariene și vegane, tombolă cu cadouri, și bineînțeles o doză de bună dispoziție și comunicare cu oameni frumoși.

Noi suntem eco-friendly și kids friendly, deci fiți siguri că în cadrul evenimentului veți găsi cu siguranță ocupație fiecărui membru, de la mic la mare!

Stați cu ochii pe noi și aflați mai multe detalii despre iarmaroc pe pagina noastră de Facebook IarmarEco și pe pagina noastră web http://iarmareco.md/ro/

Ai un produs ecologic, un proiect social sau ești expert într-un domeniu relevant și crezi că este important ca lumea bună să afle de tine?

Completează acest formular -> iarmareco.md și fii parte din IarmarEco!

Important - nu uitați să citiți regulamentul!

Locația: Casa Naționalităților (str. A. Mateevici 109/1).

Intrarea: gratuită

Pentru întrebări, contactați-ne pe iarmareco@ecovisio.org.