Toamna «într-o sută!

/ Vizionări: 3666

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Scădere
Toamna - nici o cauza pentru depresie! Aceasta este timp pentru a face ei înşişi şi sănătatea lor. Şi este nevoie de numai trei componente: alimentaţie, viata activa si buna dispozitie. Si apoi sa te simti ar fi "sută la sută", în orice vreme!

Toamna Bufet

alimente sănătoase - una dintre condiţiile importante pentru conservarea şi promovarea sănătăţii. Nutriţie creste rezistenta la boli infecţioase şi rezistenţă la condiţiile nefavorabile de mediu. În toamna anului organism decât niciodată, vitamine esenţiale şi, prin urmare în dieta trebuie să includă legume si fructe. alimente bogate în proteine şi nu ar trebui să fie lăsat deoparte. , Peşte, ouă, nuci Carne aduce puţine beneficii la masa toamnă. Nu uitati-acru produse lactate, în special îmbogăţit cu Bifidobacteria. Ei nu promova doar digestie bună, la intarirea sistemului imunitar, dar de asemenea, îmbunătăţi starea de spirit.


Mişcarea - Viata! Scădere

de mers pe jos zilnic - o modalitate foarte bună pentru a îmbunătăţi sănătatea în toamna. Dacă se poate îndelete plimbare in seara locul de muncă după, nu trebuie neglijat. Organismul va spune doar "multumesc". Dimineata, de asemenea, trebuie să fie activă - în fapt, depinde de o atitudine pozitivă pe parcursul zilei. Încărcarea în dimineaţa ia foarte puţin timp, dar va aduce puţine beneficii. Aceasta este cea mai bună modalitate de reîncărcare de energie si buna dispozitie si ... în final, trezirea la o noua zi.

Micile plăceri

Mai adesea se deda. gri mat aeriene cer nu este o ocazie pentru tristeţe şi deznădejde. Vand unele detaliu frumos, înfiinţat accente luminoase din imagine, cum ar fi culoarea povyazhite gâtului, eşarfă de culoare gri ca un protest împotriva lumii, vizitaţi salonul de frumusete, du-te la un film interesant cu prietenii. Există tot felul de opţiuni există micile plăceri!

De Daria Eremin
l-navigator.ru