Toamna reţete

/ Vizionări: 5466

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

leguminoase


Hai sa vorbim astazi despre ... imbunatatirea memoriei. Mai ales de când ţara site-urile noastre sunt legume si fructe pentru perfecta de memorie ". Da, si in magazine o gamă largă de produse utile. Acest cereale integrale (cereale, tărâţe de grâu), şi nuci, legume cu frunze verzi şi, afine, rosii, coacăz negru, salvie, broccoli, seminte de floarea soarelui si de dovleac, orezul brun si multe altele. Cele mai multe le folosesc pentru gătit mese de zi cu zi, deoarece conţin numeroase substanţe utile pentru organism. Aici sunt exemple de unele dintre ele.

Sfeclă
Se fierbe 2-3 mediu sfecla mijlocii. Grătar şi se adaugă prune îmbibat cu apă, fără sâmburi, tăiate şi uşor uscate (prune, dacă doriţi, să înlocuiască caise uscate, stafide), şi nuci tocate (şi de dovleac, seminte de floarea soarelui). Amestecati smantana sau maioneza.

Salata din varza si prune Vitamina
Veţi avea nevoie de:
400 gr. Varză
100 gr. prune uscate fără sâmburi,
50 gr. morcovi proaspeti
1 lamaie
1 tbsp. linguriţă de zahăr
Tăiate în varză proaspătă julienne, se presara cu zahar, frecaţi mâinile până la suc, suc depăşite. Pre-scufunda prune, şi atunci când el nabuhnet, tăiate în bucăţi. Grătar proaspete morcov. Varză, morcovi, prunele se combină, se amestecă, se adaugă suc de lamaie. Servi, decoreaza cu felii de morcovi şi prune.

Salata de varza

În varza adăugaţi tocat pe un măr răzătoare grosier, inele o jumătate de ceapă, nuci zdrobite, ulei vegetal zelen.Zapravit. Se presara deasupra stafide sau afine (rodie, coacăză roşie). Dacă nu există nici fructe proaspete, congelate utilizare.

leguminoase

Deci, legumele sunt cultivate, colectate şi stocate în siguranţă. Murături şi conserve sunt îngrijit pe rafturi în pivniţă. Este momentul în care apar adesea pe masa noastră. Dorim să vă oferim câteva reţete de squash şi varză. Ele sunt uşor să se pregătească, nu necesită mult timp şi de foarte mare ajutor.

Plăcintă cu legume dovlecei

Veţi avea nevoie de:
1 dovlecel mare, 3-4 buc. morcovi, 3-4 buc. ceapă, 100 g de brânză, 1950 ulei vegetal, 1 lingurita sare şi maioneza.
Sol: morcovi rupeţi pe o răzătoare grosier, ceapa taiate si le prăji în ulei vegetal, până la sucul sa evaporat. Pub de curăţare, scoateţi mijlocul cu seminţe şi o felie semicerc în jur de 1 cm grosime, sare şi se lasă să stea 5-10 minute pentru a da suc de suc de fructe. Scurge sucul. Împărţiţi suc de fructe tăiate în două părţi. Doar un pachet de tensionată de pe tava, uns tava de copt. Pe partea de sus a pune morcovi şi ceapă tocată şi se închide a doua parte a tavernei. Se presara cu plăcintă syrom.i rasă-l umple cu maioneza. Pune la cuptor timp de 30-40 minute, pana crusta nu este bine culoare.

Vitamina Salata din varza

varză tocată şi mâinile stoarce suc. La o răzătoare grosier grătar un măr mic şi un morcov. Adauga un pic de suc de lamaie, cereale, conserve de porumb, o mână de coacăz negru.

Un pic de sare, se adaugă o linguriţă de zahăr. Se amestecă, se umple cu ulei vegetal (sau smantana, maioneza). Pune intr-un bol salata, se presara uscate (sau proaspete) ierburi şi salvie.

De Tamara Belizova
http://www.l-navigator.ru