Toate flora şi fauna din Moldova a prezentat în Codrilor

/ Vizionări: 35972

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Turism in Moldova de la an la an devine tot mai popular. "Perla" de turismul intern sunt pe bună dreptate de pădure din Moldova. În primul rând, pentru a cunoaşte Moldova, turiştii şi chiar şi cetăţenii din ţara noastră ar trebui să meargă acolo.

De ce Codrii?

Codrii - cea mai veche cercetare rezerva de stat pentru mediu. Acesta este situat la numai 50 de kilometri de Chişinău. Fondată 9.27.1971. Suprafaţa sa este de 5175.8 ha. Aici este protejată în jur de 1000 de specii de plante, care este o mare parte a florei, care este tipic pentru ţara noastră, 43 specii de mamifere, 145 specii de pasari, 7 specii de reptile, 10 amfibieni şi peste 10.000 de specii de insecte.

Peisajul aici este de nedescris şi uimitor abundenţa de specii şi forme de floră şi faună, tipice pentru Moldova. CAUDRY vii pisica salbatica, încă de date înscrise în Cartea Roşie a URSS, ciocănitoarea neagră, jderul, specii rare de fluturi, şerpi, gândac cerb, rinoceri gândac. Rezerva se efectuează silitor de lucru pentru a păstra şi a menţine şi pe cale de dispariţie specii rare de floră şi faună, precum şi creşterea acestora. În luna mai anul trecut a deschis muzeu "Codrii", care oferă o mare colectie de umplut aproape toate tipurile de animale, pasari, reptile, fluturi şi bug-uri, care trăiesc în Moldova. CAUDRY are, de asemenea, o zonă pitorească buna.

Ce altceva mai poti vedea in Codri

Există un mic muzeu al doilea război mondial. Există o platformă de vizionare, care ofera o priveliste spectaculoasa. Vara aici este vizitat de până la 18 de călătorii pe zi.

Ce fel de turism dezvoltat

Obiective şi, mai recent, şi de mediu. Puteţi veni pur şi simplu să se relaxeze, există, de asemenea, drumetii si trasee ciclism.

Adevărat, comerţul cu suveniruri foarte slab dezvoltate, deşi recent situaţia a început să se schimbe. Codrii - locul perfect pentru a arăta turiştilor, oaspeţii lor sau partenerii de afaceri pentru a autentic Moldova!


Prin RYABKO Leonid.
http://www.kp.md/freshissue/