TOP 5 vedete ”verzi” de la Hollywood

/ Vizionări: 1850

«Зеленые» голливудские звезды

Dincolo de strălucirea vieții de la Hollywood, covorul roșu și petrecerile glamouroase, vedetele de peste ocean au demonstrat de-a lungul timpului că sunt responsabile în ceea ce privește mediul înconjurător și au încercat să ofere exemple de bune practici admiratorilor din întreaga lume. De la folosirea mașinilor electrice, la reciclarea deșurilor, de la promovarea combustibililor alternativi la alimentarea locuințelor cu energie solară.

Leonardo di Caprio a câştigat în 2009 primul premiu ”Big Green Help” care a fost acordat vreodată de către Nickelodeon. Actorul este extrem de vocal cu privire la încălzirea globală. În plus, acesta conduce un autoturism hibrid şi îşi alimentează locuinţa cu energie solară.

 

«Зеленые» голливудские звезды

Cameron Diaz este o susţinătoare activă a reciclării şi foloseşte aparaturi eficiente din punct de vedere energetic. Aceasta e mândrul proprietar al unui Prius şi crede că să conduci o maşină hibrid e doar una din soluţiile care adresează încălzirea globală.

«Зеленые» голливудские звезды

Woody Harrelson e un susţinător activ al mediului. Cu câţiva ani în urmă, acesta a format un parteneriat cu Living Tree Paper, pentru a promova utilizarea produselor făcute din materiale nelemnoase şi din deşeuri reciclate printre colegii săi din industriile de divertisment şi muzică. Acesta e faimos, de asemenea, datorită autobuzului său eco numit The Mothership, cu pardoseli durabile, din plută şi cu acoperiş de panouri solare.

«Зеленые» голливудские звезды

Tom Hanks este un ecologist pasionat care investeşte în vehicule electrice şi susţine combustibilii alternativi.

«Зеленые» голливудские звезды

Mary-Kate Olsen e parte din Environmental Media Association, care a inventat ”covorul verde” şi care încurajează celebrităţile să conducă maşini electrice şi hibride în drumurile lor spre spectacole şi petreceri.

 

Sursa: green-report.ro