Tot mai mulţi fermieri procură combinele Rostselmash (VIDEO) ©

/ Vizionări: 1336

Все больше фермеров приобретают комбайны Ростсельмаша (ВИДЕО) ©

Nu este o noutate că cele mai bune combine se găsesc la Rostselmash.

O spun clienţii fideli, care au în dotare astfel de utilaje agricole, care fac adevărate minuni pe cîmpuri.

De la oraș – la sat. Gospodărie colectivă, bazată pe tehnologii moderne
De la oraș – la sat. Gospodărie colectivă, bazată pe tehnologii moderne

Grigore Pretuleac, un fermier din comuna Soltănești, raionul Nisporeni, spune că şi-a cumpărat la sfîrşitul lunii trecute o combinăde model Nova 340, fără a bănui că va încheia lucrările de treierat grînele atît de rapid şi calitativ.

“Pe parcursul a zece zile de cînd am început a treiera grînele, combina este într-o stare foarte bună. Am cumpărat-o nouă, iar față de alte combine îmi pare că arată mult mai bine. Nu avem pînă la moment nicio problemă, lucrează „ca ceasu”. Nu putem spune nimic de rău despre combina procurată și sperăm ca în viitor să nu avem probleme cu ea”, a spus fericit fermierul.

Combinele NOVA de la Rostselmash reprezintă combinaţia perfectă între eficienţă, preţ rezonabil şi costuri reduse de operare, ceea ce este defapt soluția ideală pentru fermierii mici.

Compacte şi extrem de manevrabile, aceste tipuri de combine sunt indispensabile pentru treieratul pe terenuri mici, cu un contur complex. Designul modern si configurația rațională a elementelor componente asigură performanţă înaltă şi echilibrul preţ /calitate.

Fondată în 1929, Rostselmash a început să-i bucure pe agricultorii moldoveni din anul 2003, cele mai populare fiind combinele care se bucură de succes şi pînă în prezent.

Aceste fermier a adăpat toate animalele sălbatice din pustiul său (VIDEO)
Aceste fermier a adăpat toate animalele sălbatice din pustiul său (VIDEO)

Timp de 15 ani, în ţara noastră au fost vîndute peste 700 de combine Rostselmash şi asta datorită raportului preţ-calitate nemaiîntîlnit în altă parte.

Combinele Rostselmash corespund tuturor cerințelor fermierilor de astazi: sînt moderne, comode, ușoare la exploatare, rezistente şi au o garanție de doi ani.

Întreprinderea ATC-Agrotehcomerț SA este dealer oficial al companiei "Rostselmash" în Republica Moldova și România.