Tron

/ Vizionări: 6108

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Coexistă paşnic două sate - un vechi colective şi fermelor de stat, şi noi - imobiliare-conac. Deşi este adevărat să spun - vechi, şi chiar mai mari. În care, ca o sută de ani în urmă, există proprietari de terenuri, proprietarii de terenuri proprii lor - anumite persoane. În acest caz - un-guvernamentală non membrii de "patrimoniu". Oamenii aborigen depozit de gestionare a terenurilor, pentru care noţiunea de "ţara mea" are un sens decisiv.

Violent, caii "a NKVD-ului, au fost luate, urmarit, dezrădăcinate complet ca în cazul recent recalcitranţi proprietarii acelaşi, masterat, proprietarii terenului. Un supus, timid, s-au alăturat şi consoane comunei. A lungul timpului, nici cele nici de altă parte, destul de ciudat, nu au dispărut complet. Numai în cazul în câteva ori noi au intrat în depresie, apoi provoca altă parte, provocat de o achiziţie indraznet de "acţiuni". Se poate presupune duşmănie coliziune între fermieri "si" proprietari ", aici, pentru ea a avut toate premisele, pe baza teoriei de clasă. Dar, datorită înţelepciunii, subtilitatea, cultura şi sensibilitatea agricultorilor colonist fosta sa întâmplat destul de uniune prietenos. Nici una, nici de altă parte, nu a evidenţiat provocatori, instigatoare, iar acum terenul a scăzut în preţ. Oricare ar fi fost, dar în loc de război civil, în "roşu" sate, semi-independente "alb", stabilit de pace şi înţelegere primitivă.

De la prânz să strângeţi în mijlocul satului este umplut Mordasova că Sudogodskoye Vladimir regiune. Pe gazon o masă lungă, acoperită cu feţe de masă albe, căptuşite cu feluri de mâncare. În parohie, care include mai multe sate, cum ar fi Aleksandrovo, Koshmanovo, Klina, şi alţii, în al 10-lea sâmbătă după Paşti, a sărbătorit Hramul. Rezumat - A se vedea. Au durat, nu a rupt cu această tradiţie obosit, bătuţi mai sovhozniki lor interioara pentru a aduce acest lucru in zilele noastre, şi de colonişti pur auzi în inimile lor ecou de-vechi tradiţii de secole, tot poporul rus ele însele, considerate de vacanţă. Dar mai mult şi mai mult venit. Sarafane însuşi ridicat, brodate bluza, copiii ei - pantaloni da tricoul purtat lenjerie de peste ei: lenjerie de culoare albă midges fara ventilator, o muscă zboară. Ei au descoperit acordeon, de mult ca Yasnogorsk cântăreţi, în regiunea Tula, a adus, cadou generos pentru a pune mordasovtsami.

Acordeon, aruncând instrument de dreapta, stânga, strange din blănuri şi acorduri clasice solo rimă populare:


Mama, ai auzit? Privighetoarea cântă.

Există dans sub deal.

Oh, zgomotos, cantand cu voce tare!

Sunt tanar nu doarme.Topochut femei lunca, îmi pare rău pentru a se întoarce călcâiul buna acolo. Un jucător muzicuţă, Viktor Baranov, dezlânat.


În stradă, soarele este mut.

Fetele tinere condus de mine nebun.

În stradă, am privire la sat,

Fetele merg şi eu sunt fericit.Şi, ca şi păsările migratoare, s-au transformat armonică mordasovskih. În primăvara anului grauri soluţiona în pădure şi în tăcere alergătură prin copaci. După o zi sau două a unor cântă foarte curajos, şi la sfârşitul departe de pădure ar răspunde el altul, apoi altul, apoi altul, şi - a devenit viata acerbă. La început doar în centrul Mordasova jucat han "Vasilich." Apoi, pe marginea de nord a acordeon imitat unele dintre ţărăneşti locale. Si apoi, cu marginea opusă a satului cântat la acordeon. Concurenţă deschide: în cazul în care mai tare, continuă jocul, dar mai mare de până falsetto canto - există şi mai multe persoane se acumulează.


Ştim o mulţime de rime

Şi bune şi rele.

Vă invităm să ascultaţi aceste,

Cine nu ştie orice.Capturare până la locale conducător local. La arata circumspect în primul rând datorită gard-pichet gard, apoi se aşează pe o case de lut din apropiere, şi nu există deja în termeni de dans. A, moderat aburit tip subţire, un fost tractor State Farm, cocoş plimbari impunătoare proprietar de pământ în jurul într-un sarafane liliachiu, cu o coroană de flori pe cap. Încercaţi să îmbrăţişez îndoiţi. Ea atrage, piese inversă, jucăuş-l evitândcamping. Un tip dă un comentariu la astfel de acţiuni:


Bully băiat I

Ei nu le place fetele cu mine.

Te iubesc, nu dragoste

Hector voi.Rochie clopot introducerii unui învolburare aceasta, la rândul său:


Ei bine, de râu viu

Bun înot.

Buna baieti dragoste -

Bad parte.Tipul capul nu atât de mult Chmielna că nu este oportun să amintim:


Eu nu am să ciugulească mazăre,

Un singur bob de mazăre.

Nu am o multime de fete,

Si una una buna.La cireşe pasăre spanzurat cu panglici colorate, stofa de aceeaşi promptitudine luminoase introdusa de pe gard, arbuşti, coacaza. Întotdeauna pe Hramul aici o faci. Flori, ramuri de mesteceni sunt pe moarte, după Sfânta Treime. Este trist pentru a le vedea în a doua zi. Şi panglici lungi sărbătoare pentru ochi.

Ar trebui să existe o poveste specială vorbesc despre sărbătoare, feluri de mâncare, băuturi răcoritoare. În oala mare - haşiş. Imi explica ca este facut din cvas lor pe cruste de secară, cu cereale, stafide, plante diferite.

Okroshka şi salată - două feluri de mâncare coroana generos "proprietar". Salata de plante sălbatice. Este trifoi, trifoi dulce, ţelină, ceapă, usturoi, mărar, măcriş ... Despre plante patruzeci de ani, spun ei. Toate tolkushkoy lemn strivit la - pentru spiritul-gust. Pâine de secară. Tarte cu măcriş, prăjituri cu cremă de brânză. piese de anul trecut: ciuperci murate, castraveţi - felii şi întregi. Băuturi de fructe capsuni, afine. Şi nu o picătură de alcool. Deşi cvas în cantităţi nelimitate şi destul de robust.

La masa, în acelaşi timp menţinută şi de afaceri vorbesc.

- Am luat lut din carieră. Buna argila. Argilă refractară. Vom aduce masina argila direct la casa.

Acesta este un smart "mosieresc" oferă asistenţă la femeie de afaceri local.

- Spud? Desigur că nu! Îl am în iarbă, mulching. Şi nu trebuie să sape. Doar un strat de ridicare iarbă, şi a aduna.

Acesta este un alt colonist "de mediu" acţiuni secrete de Agronomie moderne. Si apoi, ca şi cum pentru a ilustra auzit de la cercul de dans:


Mele de lapte - sperietoare

Ce otchebuchila?

Două plantat cartofi -

Nu chiar okuchila!Şi plângi, plângi de milă acordeon:

- Hei, chitarist, haideţi să ridic!

Obosit de acordeon. Proaspete, chitaristul tineri din proprietari "va începe să bată pe siruri de caractere, imitand Balalaika.


Cui încă în desfăşurare

Cămaşe sub cer?

Acest Klin baieti -

Bouncer cunoscute.
- Sunteţi de la Burlygino? - Mordasovskaya Întrebat la sarbatorile femeie în vârstă viguros "mosieresc" cu o camera video. - Dar prietena mea locuieste acolo.

Pentru o lungă perioadă de timp încercând să afle că, pentru o prietena. Sa dovedit, Claudius - un vecin, proprietar de pământ. În acest Claudia anul trecut a fost de 80 de ani de ani, şi ea a întrebat "mosieresc" la petrecerea mea.

- Asta ar fi pentru a vedea Claudia.

- Nici o problema!

femeie aşezat în UAZ, luate la Burlygino. De acolo, o oră mai târziu a revenit cu Claudia în cabina de pilotaj. Nu ca pe umerii tai - o batistă de vacanţă frumoasă. "La tron" a lovit - nici o idee, nu ghicitul! "Vă mulţumim!

Şi doi prieteni stau şi amintiri, ca înainte de război pentru un alt dans a fugit împreună colegii de şcoală. Apoi - în spital împreună stabili. Aceste binecuvântat, cantece nativ. Fericită femeie. Cele mai trăit viaţa.


Te-am iubit pe cei săraci,

Iubit şi bogat.

Mărturisesc Ti-am spus tuturor:

Ea a iubit şi sa căsătorit!Pe de altă parte a tabelului vytselivaet său Oleg camera TV, un moscovit, "proprietar", care a cumpărat casa în ultimii Mordasova şi a devenit unul dintre iniţiatorii acestui concediu. Studii la Academia Agricolă la Facultatea de Horticultură şi legume în creştere. Mama sa, într-o sarafane flori, ajutat să tabel. Şi am auzit de la femei la nivel local, probabil, cel mai scump pentru cuvintele: "Fiule, ai - un tip de treabă."

Oleg a adus urticarie. Dar nu simplu. Tatăl său a luat aceşti stupi din pod. Bunicul meu a fost un apicultor vechi. Extractor şi miere, şi un piept cu un fumător, alte dispozitive. Bunicul meu se bucura, probabil, în ceruri. Nepotul stabilit în ţara pe nsunt continuu de şedere! Va comandantul culturale, proprietarul terenului şi de agricultor.

Satul a avut deja două apicultor. Ei au aflat despre stupi Oleg, pronunţată o decizie: "Vă duce la societatea de apicultori.

O femeie a fost, desigur, prima întrebare la Oleg: "casatorit?" Sa dovedit acolo. "Câţi ani?" Treizeci şi doi. Cel mai potrivit de vârstă. Şi, în curând a venit o voce din cercul de dans:


Heartful prieten

Heartful de două ori.

Tu ne iubesc în mediul rural,

Iar eu voi fi cu tine.Sundress, sundresses ... Cum culori ciudate în verde stins din nord, ca Firebird. Ce sărbătoare fără sundress fără o centură din tricot, fără panglici în părul lor? Clătină din cap într-un "civil" rochie: oh şi, dacă numai noi toţi sundresses. "Ei bine, Coase! - Oferă un proprietar". "- Nu ruginite, ceai şi chiar maşini de cusut! Să timp de o luna fiecare ochi pe sarafane, si Apple emis la data de 18/08 anunţând sundress de vacanţă şi la concursul prin care. Şi. nominalizare. Pentru haine pentru bărbaţi, femei şi copii şi de atribuire. Da., că fiecare compus dintr-un nou slogan, ...

- Nu pot să cred că eşti de la Moscova - Am auzit cuvântul la masă, adresat "mosieresc". - Moskvitch toate arogant, cuceritor. Şi tu eşti atât de simplu.

- Nu stii moscoviţii.

Încercarea de poziţia la masă, local a început să invite locale pentru oaspetii sai. Şi-au dus la proprietarii de terenuri noi pentru a fostelor gospodării colective, vizionarea de grădini şi grădini de legume, clădiri. Şedea la ceai - de la alcool refuza politicos. De ce să obţină ceea ce îşi mai mult. "Gândiţi-vă că sunt acum în Mordasov înregistrat", - le-a spus.

rimează în exces la o petrecere în final cut le să se usuce, monolog de afaceri a unuia dintre dansatori active şi horovodnikov - bărbos "proprietar" Molchanov. Odihnindu-se pe dans, sorbind dintr-o halbă de cvas, spune el:

- Au fost de 3000 ha. A fost tot mai mult: de la hrisca la floarea-soarelui. A fost o ferma mare. Ferma are de trei ori nu. Orice este posibil, eliminat, jefuit. Suntem în 2001, a început de la zero cu programul de virgine "case de rudenie". Suntem aici, uite. Administraţia a dat imediat 27 de acri. Am cumpărat jumătate şi jumătate închiriate. Au convenit asupra a 12 familii. Vino ca un Maigret, Vladimir, a declarat că nu a fost. Acolo dincolo de padure, spun ei, ar trebui să fie mai mult domeniul tau. Ei bine, mai avem încă 82 de hectare. Cumparat actiuni. Obţinute certificat de proprietate. Trâmbiţa ţară. M-am dus la arborele de oameni. Un alt cumparat. Acum avem 300 de hectare. Dificultăţile cu înregistrarea au fost mari, dar observăm un principiu - un bănuţ trucuri! Pentru că este un timp pentru a da - şi începe un proces fără sfârşit. Avem acum în aşezarea de la "nativ" cinci site-uri. Există încă "OK", "preţuită", "Constellation of Dreams", "Sunshine". A se vedea diferenţa? Amintiţi-vă, ca un colectiv numit? Aici suntem într-un mod diferit trăim aici şi să ia terenului. Probabil că singura modalitate de ceva poate fi ridicată. Ce să fac pentru un început? La iarbă. Bani situată în jurul picioare. De exemplu, salcia este acum de plată uriaşe de bani. Şi aici - nu măsură. Cawsey, sushi, reciclare. Măcriş, ciuperci, fructe de padure ... Este primare de capital. Statutul de colonişti au fost foarte diferite. De la milionar la sărac. Şi scaunele sunt realizate din lemn de cedru, şi există - de la panourile cip. persoane sănătoase şi bolnave veni. Locuri de vindecare. Fata a fost adus la un bolnav, bolnăvicios, nu spune, dar un an mai târziu - Bun, nu vorbeşte - stop. Mulţi oameni in casele noastre ancestrale oamenii au doi sau trei copii. Proiectul nostru - nu comerciale. Actiunile am cumpărat de la fermieri. Şi acum, dispus să dea un hectar - pentru un preţ simbolic de 30 de mii de ruble. Hai, ia, realizeaza planurile lor de viaţă pe propriul teren. Desigur, sunt ieftine si un minus. Fără cheltuieli acumulate - şi să ramburseze cheltuielile nu în grabă. De aceea, ne da o astfel de condiţie: dacă în cursul anului terenul va fi vacant, vă vom returna banii şi să ofere un alt teren. De energie electrică a lăsat deja te josşi conectat. Oamenii din moşii - minte. Indiferent de afluenţă sensibil, grijuliu, şi de activitate. Nu naraduemsya. Şi cu relaţia locale, după cum puteţi vedea, este potrivit ...

Ei au cantat si au dansat în întuneric Mordasova. "Câmp" întregul tabel. Ei au adus supă caldă, de la aragaz - în cantităţi mari. Pentru a consolida noapte de veghe. Mâncat-le în partea de jos.

Alexander Lyskov


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.