Troyanov Axe

/ Vizionări: 8832

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/29may07_troyan/val.jpg Prezenţa romanilor în teritoriul de azi al Republicii Moldova sub formă de conserve rămâne puternic sistem defensiv de fortificatii liniare de ziduri şi palisade de lemn. Internă numele lor - Troyanov Woods. Se pare că aceasta este o continuare a unui sistem defensiv unic în limitele infinite ale Imperiului Roman, în alte ţări europene moderne, sunt cunoscute ca "Adrian Trees" (Franţa, Spania, Anglia, etc.)
Pe teritoriul Republicii Moldova cunoscute fragmente de doi pereţi astfel: "Sus" şi "Jos".
Se presupune că cea mai mică troienii perete a fost construit în secolul III d.Hr. si se intinde pe aproximativ 126 de km de râul Prut (satul Vadul-lui-Isac, Moldova) la lacul Sasyk (lângă Tatarbunary, Ucraina). Potrivit unor ipoteze, Upper troienii Val a fost construită în IV. populaţia locală la graniţa a două triburi aflate în conflict, care au consolidat dreptul lor de proprietate al Nistrului (Chiţcani) la Prut (Leova, cu 2 km spre nord), cu o lungime de 138 km.
Se recomandă să vizitaţi elemente din "Troyanov Tree" de la Leova, situat la aproximativ 100 km sud de Chisinau.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137