Turbina eoliană de asamblare instantanee

/ Vizionări: 6722

Turbina eoliană de asamblare instantanee

 

Turbina eoliană de asamblare instantanee

 

Un nou tip de turbină eoliană sparge stereotipuri
Un nou tip de turbină eoliană sparge stereotipuri

Deosebirea principală a unei turbine eoliene portabile, care a fost anunţată de către compania dezvoltătoare Electric Pinwheels, este instalarea rapidă, pe care sunt cheltuite doar 8 secunde. Mecanismul are dimensiuni mici şi este aproape invizibil pe fundalul comun. În cazul întreruperii energiei electrice acesta poate fi rapid şi uşor pus în funcţiune, ceea ce face din el o sursă indispensabilă de alimentare suplimentară pentru utilizarea în sectorul privat.

  

La menţiunea energiei eoliene, proprietarii caselor îşi imaginează turnuri mari ale turbinelor din imense ferme eoliene industriale, masive şi producătoare de mult zgomot. Însă Electric Pinwheels a neglijat aceste stereotipuri, propunând adepţilor energiei alternative un motor pentru turbine eoliene flexibil şi uşor de montat, care se instalează pe acoperişul casei sau în curte, reducând semnificativ cheltuielile proprietarului casei.

Dar cea mai importantă deosebire a acestui dispozitiv este că acesta poate fi instalat în doar 8 secunde, fără utilizarea şuruburilor de reglare şi de ajustare şi nu este nevoie de aliniere sau de echilibrare.

Paletele turbinei sunt fabricate din materialul polimer, şi se aseamănă cu pana de pasăre. Utilizând polimerul, producătorii au redus greutatea totală a dispozitivului cu 63% comparativ cu palete din lemn sau fibră de sticlă. În plus, lamele de polimer reacţionează mai rapid la viteza şi direcţia vântului, iar transparenţa materialului face ca turbinele eoliene sunt practic invizibile.

 

 

Sursa