U. S. Camera Reprezentanţilor a aprobat o lege de a reduce emisiile de gaze cu

/ Vizionări: 2756

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Statele Unite ale Americii Camera inferioară a Congresului strictă a aprobat sâmbătă o lege pentru reducerea emisiilor de gaze care pot cauza agravarea efectului de seră de pe Pământ, a declarat pentru Reuters.

Pentru "Actul cu privire la energie curată SUA şi securitate" au votat 219 membri ai Camerei Reprezentanţilor, contra - 212.

Conform noii legi, care este încă să treacă prin camera superioară a Congresului - Senatul, companiile americane, inclusiv a serviciilor municipale şi rafinării de a reduce emisiile de dioxid de carbon şi cu efect de seră de alte gaze cu 17% până în 2020 şi cu 83% până în 2050, comparativ cu nivelul 2005.

Astfel de indicatori care urmează să fie realizate prin intermediul tranziţie parţială a surselor de energie regenerabilă, cum ar fi soare, vânt şi geotermală şi biocombustibilii.

În plus, democraţii, care a dezvoltat proiectul de lege şi a susţinut adoptarea sa, cred că aceste măsuri vor contribui la crearea de numeroase locuri de muncă pentru americani şi reduce dependenţa Statelor Unite de petrolul importat.

Obama a salutat deja adoptarea de către Camera Reprezentanţilor din act, numindu-l "istoric".

"Astăzi, Camera Reprezentanţilor a făcut un pas istoric prin aprobarea" Actul cu privire la energie curată SUA şi de securitate de petrol. "Aceasta este indrazneata si este necesar un pas care promite la noile crea industrii şi de milioane noi locuri de muncă, noastre periculoase reducerea dependenţei externe," - a declarat sâmbătă Obama.

Sursa de RIA Novosti

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137