Ucraina se teme că Dunărea de inundaţii din Moldova petrol

/ Vizionări: 5416

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/19dec07_danube/p1.jpg Ministerul de Natura din Ucraina propune părţii moldoveneşti de a organiza consultări bilaterale cu privire la dezvoltarea de activităţi care pot oferi o protecţie eficientă a Dunării privind poluarea lor de petrol. O scrisoare trimisă la Ministerul de partea moldovenească, a spus «proUA» serviciul de presă al Ministerului Mediului.

Ministerul a constatat că în zona de reglementare Giurgiuleşti pe Dunăre (Republica Moldova) este de-industrialã complexã de transport, inclusiv terminalul petrolier. Ministerul Resurselor Naturale defineşte acest complex ca o sursă de contaminare posibile.

"Imposibilitatea de accidente grave în funcţionarea-industrialã complexã de transport nimeni nu poate fi garantată", - a spus raport.

În cadrul consultărilor bilaterale, potrivit Ministerului Mediului, pot fi determinate de punctul de Dunăre, în secţiuni care ar putea fi încurajate să pună în aplicare măsuri pentru a retine (interceptarea) a poluării cu hidrocarburi.

Ministerul Resurselor Naturale subliniază că, dată fiind viteza de Dunăre, probabil locul cel mai eficient posibil pentru a capta mareea neagră, care pot conferi în aval, vor fi amplasate pe teritoriul Ucrainei, care ar trebui să se concentreze mijloacele tehnice necesare.

Partea ucraineană consideră că o finanţare gamă completă de prevenire a accidentelor ar trebui să fie asigurată, Republica Moldova, în calitate de parte la originea posibilă a efectelor nocive.

http://ru.proua.com

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137