Ultimul deceniu a fost cea mai tare din emisfera nordică, în ultimii 1300 ani

/ Vizionări: 3102

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

floarea-soarelui cea mai tare a fost ultimul deceniu în emisfera nordică din ultimii 1300 de ani. Acest lucru este în funcţie de cercetare un grup internaţional de oameni de ştiinţă, publicat în ediţia de astăzi a "Note al Academiei Naţionale de Ştiinţe şi pe baza studiului, în special, compoziţia de corali, din sedimente şi-situată gheaţă adânci.

Oamenii de ştiinţă nu sunt incluse în datele de studiu pe inele de copac. În acest caz, în ultimul deceniu, ar fi, în previziunile lor, mai tare în ultimii 1700 ani.

Marea Britanie de două ori în ultimul deceniu, a fost invadat de căldură. În 2003, Regatul Unit suferă de ea cu restul Europei. În 2006, în timpul foarte cald aici a fost, de asemenea, neobişnuit de lungi.

Surprinzător, în acest context a fost anunţarea Meteorologic britanic, pe faptul că în această vară a fost cel însorită de la începutul de observaţii pe parcursul Insulele Britanice în 1929.
AMI-tass.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137