Umiditate şi climatice.

/ Vizionări: 8774

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

fereastră Umiditatea este responsabil pentru schimbările climatice globale ar fi încălzirea globală.

Clima Pamantului se schimba, nu numai din cauza încălzirii globale, dar de asemenea, creşte umiditatea. Această concluzie a fost oameni de ştiinţă americani şi britanici, ale cărui concluzii au fost publicate în ultimul număr al revistei Nature.

Mai puţin de 30 de ani, nivelul de umiditate din apropierea suprafeţei de teren a crescut cu 2,2%, au spus ei. a crescut semnificativ rata şi pe suprafaţa oceanelor.

"Caldura la umiditate ridicată oferă o mai mare impact negativ chiar si asupra oamenilor", - subliniază experţii. Este exprimată în primul rând în faptul că, la umiditate mai mare se deteriorează în mod semnificativ de transfer de căldură a corpului uman.

Oamenii de stiinta au descoperit ca nivelul crescut de umiditate, precum şi de gaze cu efect de seră, este rezultatul de existenţă umană. Şi, în conformitate cu cererile de cercetare, cu excepţia cazului în comunitatea internaţională nu ia nicio acţiune, situaţia de mediu de pe planeta noastră va primi doar mai rau. Astfel, în încălzirii generale de 1 grad Celsius Umiditate va creşte cu 6%.

Utilizarea previziunilor temperatura al Comisiei Internaţionale privind schimbările climatice, oamenii de stiinta au descoperit ca până în 2100 de umiditate de pe planeta va creşte cu 24%, a declarat Itar-Tass.