Un cîine şi-a salvat de la moarte stăpînul rănit

/ Vizionări: 4178
Tag-uri: ,

Herbert Schutz, în vîrstă de 76 ani se întorcea la ferma sa îndepărtată, cînd automobilul său s-a ciocnit de un copac. Bărbatul grav rănit, zăcea sub dărîmîturile maşinei, se pregătea de moartea inevitabilă.

 

 

Ferma lui Herbert Schutz, se află la mare distanţă de locuinţele altor proprietari de terenuri, astfel încît australianul nu conta pe apariţia salvatorilor. După spusele sale, el a încercat să iasă de sub dărîmîturi, însă pînă la urmă şi-a provocat şi alte leziuni.

 

Собака спасла от смерти раненого хозяина

 

 

Mistuit de durere şi senzaţia de neputinţă, Schutz şi-a luat adio de la viaţă, însă el nu a luat în considerare că în preajmă se afla cîinele său fidel, pe nume Boydi.

Cîinele care a scăpat nevătămat, nu şi-a părăsit stăpînul: animalul nu s-a mişcat de lîngă fermierul grav rănit. În nopţile reci, cînd temperatura ajungea la 4 °C, animalul deştept se lipea strîns de Schutz, încălzindu-l cu corpul său.

 

Собака спасла от смерти раненого хозяина

Собака спасла от смерти раненого хозяина

 

 

Priveghea lui Boydi a durat 4 zile şi s-a sfîrşit cu apariţia vecinilor fermierului, alarmaţi de sunetul fiicei lui Schutz.

„Fiica lui Herbert mi-a zis că deja de trei zile îşi sună tatăl, însă nimeni nu-i răspunde. Femeia mi-a comunicat temerile sale şi m-a rugat să-i vizitez tatăl”,- spune Eric Merritt.

 

Sursa: goodnewsanimal.ru