Un ciudat şi animale rare (partea 3)

/ Vizionări: 25352

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În acest post ar fi oribil, dezgustător, frumos, bun, frumos, straniu animale mici.

Plus un scurt comentariu pe fiecare. Toate acestea exista cu adevarat

Uită-te şi fi surprins

Partea 1

Partea 2

Muddy Jumper

Странные и редкие животные

Populeaza zonele intertidale şi în domenii cum ar fi zone umede tropicale, format în domeniul de mangrove în creştere. Mai ales jumperi noroi ca să se stabilească în locurile unde se întâlneşte cu marea de apă dulce. Deşi din punct de vedere ştiinţific, acest peşte, mulţi le percepe ca amfibieni. Ei bine, într-un sens, aşa cum este.

Erbivor DRACULA

Странные и редкие животные

Liliecii («Sphaeronycteris lat» toxophyllum specii.), Care trăieşte în nordul Americii de Sud (Amazon River bazin si de munte). Aceste lilieci, destul de ciudat, sunt ierbivore.

POYASOHVOST

Странные и редкие животные

poyasohvostov Habitat se extinde la regiunile stâncoase din Africa, cu un climat uscat, în principal în sudul deşertului Sahara. În plus, poyasohvosty un anumit număr de vii şi de pe insula Madagascar. Poyasohvostov există specii de peste patruzeci de ani. Dimensiuni lungime poyasohvostov destul de diferite şi gama de 12 - 70 centimetri. Întregul corp este acoperit cu placi dreptunghiulare poyasohvosta - scale care acopera osul reptila bazează.

Purple Frog

Странные и редкие животные

Cred că skromnyaga.

Странные и редкие животные

Unele animale au fost capabili să se adapteze la date, la prima vedere, cu condiţii foarte dificile si chiar au învăţat cum să beneficieze de schimbarea anotimpurilor. Acesta este un nativ din India, broasca purpurie (sahyadrensis Nasikabatrachus), care, ca o specie a fost descoperit abia recent - în 2003, foloseşte timpul musonului cu beneficii - pentru continuarea de acest gen.

Isopoda

Странные и редкие животные

paraziti Giant isopod lungime de aproximativ 30 cm, trăiesc în adâncimi de apă de aproximativ 1,6 km.

SUNNY BEAR

Странные и редкие животные

Malaezian biruang urs, sau, cum este numit de culoare caracteristică, lumina soarelui sau miere urs, trăieşte în India, Myanmar, precum şi pe insulele Borneo, Java si Sumatra. Este destul de un interes mare pentru zoologi şi iubitorii de animale sălbatice, ca această specie face parte din cele mai scurte, cele mai agresive si mai mici membri ai unei familii de urşi. Apropo, ameninţând doar numărul mic de acest tip şi a provocat intrarea biruangov în Cartea Roşie.

Adult insorite m edved este foarte grea. Cu toate acestea, destul de un interes deosebit în persoana lui citată nu locul de habitat, şi nu caracterul, şi arată uimitor, care atrage imediat ochiul din orice fotografie.

Tibetan LISA

Странные и редкие животные

Странные и редкие животные

Găsit în Tibet, în nord-vestul Indiei de nord şi Nepal la altitudini mari.

Meduză

Странные и редкие животные

Doar un gigant meduze.

Golden Tiger

Странные и редкие животные

Asta se numeste tigrii cu o culoare asemănătoare. Motivul pentru culori neobisnuite - "eşec" una dintre gene. Luaţi în considerare, ca un albinos ...

Oh. RUKONOZHKA

Странные и редкие животные

Rukonozhka Madagascan sau ay-ay, un mamifer din subordinul prosimians, singurul membru al familiei rukonozhek. Corpul lungime de 40 cm, 60 cm, coada, capul mare, bot scurt, urechi mari, slab. Coada este stufoasa. Culoarea părului de la maro închis până la negru.

GUYDAK

Странные и редкие животные

melci mare greutate de până la un kilogram şi jumătate. De obicei în largul coastei de vest a SUA. De sub cm coajă subţire, fragilă guidaka (aprox. 20 în lungime), "picior", care este de trei ori mai multe scoici. denumirea în limba engleză este o scoica (geoduck, gweduck) a apărut la sfârşitul secolului al XIX-lea, este derivat din numele a moluştelor în limba indienilor-niskualey (şi aşa mai pronunţat guidak ") înseamnă" adânc săpat - acestor moluşte este cu adevărat destul de adanc ingropate in nisip.

Diavol

Странные и редкие животные

Este mamifere marsupiale cale de disparitie si singurul reprezentant al tilatsinovyh familie. Acest animal este, de asemenea, cunoscut sub numele de "tigru tasmanian şi lupul tasmanian. La începutul şi sfârşitul Holocen lup marsupiale Pleistocenului întâlnit pe continent australian şi insula Noua Guinee. Aproximativ 3000 de ani în urmă, imigranţii, aborigenii au fost aduse pe insula Dingo sălbatice, care rezultă în lup marsupiale dispărut din zonă. În secolele XVIII-XIX. habitat principale din Tasmania Thylacine a fost considerată, dar în anii 30 ai secolului al XIX-lea de exterminare în masă a animalelor, care au crezut greşit destructor de ovine domestice. În plus, tilatsinu atribuite păsări de curte pentru sacrificare vânătoare de păsări de curte, prins în capcană. Cele mai multe dintre aceste legende sa dovedit a fi neadevărat.

Minogue

Странные и редкие животные

Странные и редкие животные

animale rare "/>

Странные и редкие животные

Странные и редкие животные

Странные и редкие животные

Un fel de, în pericol de distrugere. El atinge o lungime de 120 cm şi greutate de 3 kg. Icre în iunie şi începutul lunii iulie în râuri. Masculul construieste un cuib cu un diametru de 50 cm şi gărzile sale. După depunerea icrelor pieri. Larvele trăiesc în râul 5-6 ani după metamorfoză, lamprey tineri în mare, perioada marin de aproximativ 3 ani. În mare se agaţă de peşte (paraziţilor externi de peşte mai mare) - cod, calcan, etc

ZVEZDONOS

Странные и редкие животные

Mamifere insectivore aluniţă. Extern zvezdonos diferă de alţi reprezentanţi ai familiei şi alte animale mici numai sa structura specială a stigmatizării într-o rozeta sau o stea din 22 de moale goale cărnoase mobile grinzi. În mărime, picioarele lobat fata, o blana catifelat groasă (negru sau maro închis) este similar cu mol Europene.

Sursă