Un coctail din 6 componente mi-a purificat ficatul! Efectul se vede a doua zi

/ Vizionări: 2128

Un coctail din 6 componente mi-a purificat ficatul! Efectul se vede a doua zi

Ador asemenea tratament!

Aceste nu e doar un coctail din legume, este un elixir curativ pentru ficat! Odată eu am avut probleme de sănătate, iar medicul mi-a prescris un tratament cu antibiotice. După acest curs mă simțeam oribil: greutate într-o parte, amărăciune în gură, puțină greață după mîncare – întregul buchet de sentimente, cunoscut celor ce suferă de ficat.

Văzînd întîmplător rețeta acestui coctail, m-am animat și am decis să încerc să-l pregătesc. O băutură foarte gustoasă, ce purifică organismul! M-am alimentat corect timp de o săptămînă și am băut cîte un pahar de legume, în final, am început să mă simt mai bine ca niciodată! Vă recomand să încercați…

Coctail din legume

Ingrediente:

3 morcovi

2 mere

1 sfeclă

0,5 lămîi fără coajă

O bucată de rădăcină proaspătă de ghimber

Cîteva frunze de salată verde sau spanac

Preparare:

Zdrobiți toate legumele în blender, curățindu-le și spălîndu-le. Adăugați 2 pahare de apă în băutura concentrată din legume. Consumă-l răcoros, păstrați băutura în frigider!

Morcovul, bogat în flavonoizi și vitamina A alimentează ficatul. Pectina din mere ajută la eliminarea toxinelor. Frunzele verzi ale salatei vor asigura o circulație sangvină bună și vor întări imunitatea. Ghimberul și lămîia contribuie la funcționarea perfectă a sistemului gastrointestinal, scapă de balonări și ameliorează schimbul de substanțe. Sfecla crudă conține multe fibre benefice pentru intestine.

 

Sursa: fithacker.ru