«Un copac viu – cadoul oferit din toată inima!

/ Vizionări: 3008
Tag-uri: ,

Cadoul este o treabă minuțioasă și meticuloasă. Selectând un cadou, noi exprimăm recunoștința noastră, dragoste, respect și implicarea în viața unei persoane dragi, unui coleg, unui prieten. Cu toate acestea, făcând un cadou, noi încercăm să investim în el nu numai bani, ci și suflet.

 

 

Prin urmare, fiecare cadou este o expresie de individualitate cu o pretenţie la foloase şi originalitate.

Dar cum vi se pare un arbore viu? Da, da, aţi auzit bine! Posibilitatea de a înverzi viața omului cel drag este posibilă! Oferiţi-i un certificat cu un cadou adevărat ecologic, rezonabil şi util.

 

 

 

Echipă "Dă-un copac!" vă va ajuta la această treabă. Imaginaţi-vă că oferiţi clientului sau omului drag nu o reducere banală sau un bibelou, cum ar fi un breloc, un pix, ci un adevărat copac! Un copac viu, tânăr, în flori sau pur şi simplu verde, care va crește în apropierea casei sale sau, poate, în celălalt capăt al țării.

 

Nu oferiţi lucruri, oferiţi emoţii!

"Un copac viu" este o mare oportunitate de a deveni un partener la o cauză bună şi nobilă - înverzirea pământul nostru natal. Și, ca un cadou corporativ, este și o șansă de a se poziționa ca o afacere eco-orientată care la ziua de azi nu este mai puțin prestigioasă decât cea de succes.

 

Între timp, pentru un astfel de cadou există şi o serie de eco-motive rezonabile:

1) În fiecare an, în medie, o persoană în urma consumului personal folosește o anumită cantitate de hârtie şi de lemn, la fabricarea cărora sunt tăiaţi 2 copaci adulți. Pentru a restabili echilibrul natural fiecare persoană ar trebui să planteze anual câte 2-3 arbori.

2) La fabricarea cadourilor se cheltuiesc cantităţi incredibile de resurse naturale. Un copac este un cadou foarte util pentru natură și generațiile viitoare, care în plus mărește resursele noastre naturale.

3) Oferind un copac celor dragi, clienților și colegilor, ajutaţi naturii să restabilească resursele sale verzi.

4) Un certificat pentru un copac nominal este un mod original de a atrage atenția asupra problemelor de mediu.

5) Şi, în cele din urmă, este foarte original!

 

Sursa: rodovid.me