Un lup a venit la spitalul local și a adus un medic la un bătrîn bolnav

/ Vizionări: 1032

Волк пришёл в местную больницу, и привёл врача больному старику

La un bătrîn dintr-un sat locuia un lup, pe care l-a luat încă de cînd era cățeluș, pentru că animalul era orfan. Lupul s-a dovedit a fi mai credincios decît un cîine. Nu-și lăsa stăpînul nici pentru un minut.

Cînd stăpînul a îmbătrînit, bărbatul a început să se îmbolnăvească tot mai des și mergea la spitalul local pentru ajutor. Lupul mergea mereu cu el, însă, desigur, nu era lăsat în încăpere, dar își aștepta cu devotament stăpînul lîngă spital.

În Olanda a fost testat 5G - sute de păsări au murit imediat! Ce a fost asta? (+Foto)
În Olanda a fost testat 5G - sute de păsări au murit imediat! Ce a fost asta? (+Foto)

Odată bătrînul s-a îmbolnăvit foarte tare, încît nu putea să se ridice din pat. Lupul se uita la stăpînul său și se întrista. A doua zi dimineața, lupul a fugit de acasă, lăsîndu-l pe bătrîn singur.

Bătrînul s-a întristat foarte mult de faptul că lupul l-a părăsit. Dar deja spre amiază el și-a văzut salvatorul în pragul camerei, iar în spatele lupului stătea un medic. Medicul l-a ajutat pe bătrîn și a povestit cum l-a adus lupul aici.

Dimineața lupul a alergat la clinica unde era lecuit bătrînul. Stînd în fața ușii de la intrare, el a urlat pînă cînd doctorul a ieșit, l-a apucat de doctor de halat și a început să-l tragă spre casă bătrînului. Așa lupul a salvat viața stăpînului său.