Un nou eco-hotel deschis în Brazilia

/ Vizionări: 3076

 

Новый экоотель открылся в Бразилии 

 

10 eco hoteluri de lux
10 eco hoteluri de lux

În munții brazilieni, Serra da Mantiqueira, 170 de kilometri la nord-vest de Rio de Janeiro, a fost deschis eco-hotelul, Botanique. Realizarea proiectului a durat opt ani. Potrivit proprietarul hotelului, antreprenorul Ricardo Semler și soția lui Fernanda, au reușit să colecteze tot ce este bun în Brazilia - de la tinerii designeri până la materiale naturale.

 

Complexul se afla la o altitudine de o mie de metri și este compus dintr-o clădire principală cu șase apartamente și 11 cabane, fiecare cu o grădină proprie. În construcție au fost utilizaţi bolovanii din râul local, dale de piatră din minele din apropiere, iar ferestrele și grinzile de tavan au fost fabricate din copacii bătrîni de o sută de ani, căzuți tot aici.

Hotelul oferă oaspeţilor serviciile unui centru Spa, care efectuează tratamente bazate pe tradițiile oamenilor descendenţi din ţările africane și indienii din Amazonia.

Este demn de remarcat faptul că intrarea până la hotel cu mașina este interzisă, pentru a nu speria pumele din locurile adiacente, vizitatorii ajung până la hotel în caruri de golf.

Costul cazării la hotelul Botanique, constituie de la 995 euro (pensiunea completă), scrie CNTraveller.ru.

 

 

Sursa: travel.ru