Un savant din Rusia afirmă că imunitatea poate fi restabilită în 15 secunde!

/ Vizionări: 5592

Ученый из России утверждает, что иммунитет можно восстановить за 15 минут!

Întodeauna există soluții simple pentru toate. Soluții simple există și în medicină pentru asanarea organismului. Una dintre ele este acțiunea asupra organismului cu apă rece. Dușul de contrast, baie rece, băi cu gheață pentru picioare – toate aceste proceduri ajută puternic imunitatea.

Cunoscutul profesor din Moscova Serghei Bubnovski și-a împărtășit metoda inovațională pentru consolidarea sistemului imunitar.

El afirmă că dacă veți face băi cu gheață pentru picioare timp de 10-15 secunde, imediat ce veți reveni acasă după serviciu, veți putea întări imunitatea și să contribuiți la combaterea gripei!

Salată de ridiche neagră și măr
Salată de ridiche neagră și măr

Un alt studiu englez a arătat că dușul zilnic cu apăr rece este capabil să majoreze numărul celulelor albe de sînge, care ne ajută să combatem multe boli.

Cercetătorii de la o universitate din Marea Britanie au depistat că organismul încearcă să se încălzească în timpul și primirea dușului cu apă rece, schimbul de substanțe se accelerează, iar sistemul imunitar se impulsionează și astfel conduce la sporirea numărului de celule albe în sînge.

Iar un studiu german a arătat că uneori înotul iarna în apă rece conduce la stres oxidativ. Totuși, dacă asta va deveni o rutină, atunci aceasta va genera o reacție antioxidantă și organismul va fi capabil să lupte cu stresul oxidativ mai bine imediat ce se va obișnui cu apa rece.

Iată ce trebuie să faceți pentru a întări sistemul imunitar:

Trebuie să turnați apă rece în baie sau un vas. Apoi adăugați cîteva cuburi de gheață și țineți picioarele în apă timp de 10-15 secunde.

Trebuie să repetați această procedură în fiecare seară înainte de somn. Este foarte folositor în cazul imunității slăbite.

 

Sursa:: fithacker.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137