Unele specii de animale de pradă care au nevoie de protecţie specială

/ Vizionări: 3898

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

vidra uriaş, alb-burtă foci, morse, poartă ochelari, gigantul şi mici Pande, Foss şi câteva alte specii de prădător necesită o protecţie specială.

Fosa (foto Dylan Lossie).

Fosa (foto Dylan Lossie).

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Puerto Rico în San Juan, a ajuns la concluzia că anumite tipuri de animale de pradă poate dispărea dacă acestea nu asigură o protecţie specială.

În ciuda unui număr mare de studii de prădători, efectuate mai devreme, biologi încă nu poate înţelege modul în care aceste animale au evoluat, iar ceea ce relaţiile dintre speciile moderne. De exemplu, până în prezent, nu a identificat legături între feline. Greu de înţeles chiar şi de gradul de relaţia dintre un leu, tigru, leopard şi alte pisici de mare. Acelaşi lucru se poate spune canin - de exemplu, câinele enot, vulpe, Africa şi Asia câini şi lupi. Încă nu se opresc dezbatere despre ceea ce oamenii de ştiinţă relaţiilor de urs cu aceste familii si alte animale de pradă.

Încercarea de a găsi răspunsuri la cel puţin unele dintre întrebări, cercetătorii de la Puerto Rico au fost evolutiv primul copac pentru toate animale de pradă. Pentru a face aceasta ei a trebuit să examineze şi să verifice relaţia dintre 222 de specii şi subspecii de 17 270 de specii cunoscute de ştiinţă de mamifere de ruinare, prin compararea secvenţelor de citocromului b (a proteine globulare mici). Printre studiu a inclus, de asemenea, patru specii de animale dispărute, inclusiv-dinţat pisici sabia şi să poarte korotkomordogo gigant.

Studiul a confirmat că în timpul evolutia prădători împărţită în două familii - câini şi pisici. Dar nu a fost fără surprize. Deci, sa constatat că potto (urs tsepohvosty caudivolvulus Potos) nu se aplică la o familie de Coon cum se credea anterior; panda putin este strâns legată de câini, American Jaguar de Sud este mult mai aproape de Asia şi Snow Leopard, decât marile alte pisici.

Mai mult, biologii au identificat o persoană specii complet. Acest călugăr sigilii, şi vidra de mare gigant, panda gigant şi, poartă ochelari mici, mangustă liberian, tsiveta vidra, zibeta, de palmier, Madagascan Foosa şi Binturong. Din punct de vedere evolutiv, aceste specii sunt extrem de diferite de celelalte, astfel încât necesită o protecţie specială, singura modalitate de a salva populaţiei şi a le proteja de la dispariţie.

Fosa:
science.compulenta.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137