Ungaria are o nouă constituţie după anul nou

/ Vizionări: 2970

Ungaria are o nouă constituţie după anul nou

În Ungaria, din 1 ianuarie intră în vigoare o nouă constituţie. Noua lege de bază, adoptată la 18 aprilie de către Adunarea Naţională a Ungariei (parlament) şi la 25 aprilie semnată de către Preşedintele ţării, va înlocui Constituţia din 1949.

Vom combate avorturile cu ignoranţa
Vom combate avorturile cu ignoranţa

 

În Ungaria a fost naţionalizată Banca Naţională! Acest lucru înseamnă că instituţia bancară va fi condusă, nu de mafia financiară internaţională, ci de guvernul ungar. Sionismul internaţional, imediat a strigat , a început să ponegrească ţara şi să pregătească o nouă revoluţie liberală. Între timp, Ungaria, face primii paşi spre socialismul naţional ungar.

"Dumnezeu să binecuvînteze ungurii!" – cu aceste cuvinte ,din imnul naţional al Ungariei, începe preambulul Legii de bază, care "nu recunoaşte Constituţia comunistă din 1949, deoarece aceasta a stat la baza statului de tiranie”. Preambulul, de asemenea, se referă la Dumnezeu şi creştinism, care ar trebui să menţină "unitatea spirituală şi intelectuală a poporului ungar". În conformitate cu noua Constituţie, numele ţării - "Republica Ungară" – este schimbat pe "Ungaria". Este, de asemenea, de remarcat faptul că cetăţenii de diferite naţionalităţi care trăiesc în această ţară sunt parte a comunităţii politice ungare şi reprezintă factorii de stat.

Turiştii  călătoresc în Ungaria cu trenul solar (Video)
Turiştii călătoresc în Ungaria cu trenul solar (Video)

Noua Constituţie garantează, de asemenea, dreptul la auto-apărare, libertate , asigură apartenenţa resurselor funciare şi acvatice la patrimoniului naţional.

Statul, în conformitate cu prevederile documentului, trebuie să protejeze viaţa umană, care începe de la concepţie. De fapt, acest articol din Constituţie, interzice avortul. De asemenea, se stabileşte că căsătoria este o uniune între un bărbat şi o femeie. Legea fundamentală prevede, de asemenea, oportunităţi pentru a oferi ungurilor externi dreptul la vot. În conformitate cu noua Constituţie, Preşedintele are dreptul de a dizolva Parlamentul, în cazul dacă deputaţii până la 31 martie, nu vor adopta bugetul de stat.

Constituţia prevede ,ca moneda naţională să fie forintul şi pentru trecerea la euro ,ar trebui să decidă majoritatea constituţională a Parlamentului. Datoria naţională nu poate depăşi 50 la sută din PIB. Simbolurile statalităţii sunt definite ca fiind: coroana de aur milenară şi buzduganul primului rege al Ungariei, Sfîntul Iştvan.

Reacţia lumii "civilizate" ,la acest eveniment este raportată de mass-media ca fiind independentă: conform evaluărilor, Ungaria a fost practic alungată din Uniunea Europeană, ţara este speriată cu agravarea crizei financiare. În general, pentru a evalua cîtă vîlvă s-a ridicat în jurul Ungariei, citiţi doar anteturile din mass-media mondială la acest subiect:

1.Ungaria este ameninţată cu excluderea din UE

2.Critica noii Constituţii din Ungaria continuă

3. Cu legile actuale Ungaria, niciodată nu ar fi fost acceptată în UE

4.Mii de unguri protestează împotriva noii Constituţii

5. În Ungaria modificarea Constituţiei a cauzat un val de proteste în masă

6.Ungaria – criza de finanţe şi criza democraţiei

7.Agenţia Internaţională de rating Standard & Poor, a declasat ratingul creditar durabil al Ungariei de la BBB- la BB + şi a avertizat despre posibilitatea unei reduceri suplimentare în cursul anului.

8.Ungaria a ajuns la limită

9.SUA ameninţă Ungaria cu expulzarea din Uniunea Europeană

10. Cursul forintului ungar vis-à-vis de euro a scăzut la un nivel record , hârtiile de valoare de stat devin mai ieftine

11. Pentru naţionalism şi homofobie ,Ungaria va avea probleme cu UE

12.Fitch a retrogradat Ungaria până la un nivel de "gunoi"

 

Consecinţele scurgerii deşeurilor toxice în Ungaria (Foto)
Consecinţele scurgerii deşeurilor toxice în Ungaria (Foto)

Deci, ce înseamnă toate astea?

Persoanele care gîndesc ,li s-a format o opinie ,că dacă Occidentul ne laudă, trebuie să fim cu ochii în patru. Ceva se petrece. Dacă ne ceartă, înseamnă că ne mişcăm corect în direcţia consolidării statului nostru şi restabilirii suveranităţii noastre pierdute. Nu este nimic personal. Numai afaceri. Numai geopolitică. Numai interese geopolitice. Ce s-a întâmplat în Ungaria? De ce toată lumea o critică fără milă şi o ameninţă?

Ungaria a avut curajul să facă un pas îndrăzneţ în direcţia consolidării statalităţii şi a identităţii poporului! Ungaria a făcut un pas fără precedent în vederea părăsirii sistemului financiar parazitar, care parazitează lumea de azi pe seama statelor slabe şi "bolnave". Şi cel mai mare şoc pentru acest sistem, a fost naţionalizarea băncii naţionale a ţării. Aceasta înseamnă de fapt, că banca naţională a ţării va fi supusă statului ungar.

Viaţa omului începe din momentul conceperii
Viaţa omului începe din momentul conceperii

Însă globaliştii nu vor acest lucru şi recurg la toate mijloacele, încercând încă o dată să lanseze o nouă revoluţie de culoare. Astfel de încercări de a submina statul şi a schimba regimul, au fost şi în Rusia. Urăm guvernului şi poporului ungar persistenţă, curaj, înţelepciune, fermitate şi hotărâre pentru a preveni dezvoltarea unui scenariu negativ în ţară.

 

P. S. De asemenea, suntem în aşteptarea voinţei politice, înţelepciunii şi curajului din partea liderilor noştri, ca ei să facă, în cele din urmă, alegerea lor şi să înceapă mai activ şi mai rapid să înterprindă paşi reali spre suveranitate, luând exemplul Ungariei. După toate, fără o suveranitatea naţională, conducătorii sunt doar nişte marionete în mâini străine!

 

 

Sursa: newsland.ru