USB AppliedSensor Aer Monitor va evalua calitatea aerului

/ Vizionări: 4220

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

USB AppliedSensor Air Monitor оценит качество воздуха Doriţi să cunoască măsura în care contaminate aer la locul de muncă sau în casa ta preferata? Personal mi se pare că este dificil să răspundă la această întrebare, deoarece cunoaşterea nu este singura putere, dar, de asemenea, în funcţie de scripturi antice, şi chiar multiplică durerea. Cu toate acestea, în curând va fi capabil să facă, fiecare cu o mici dispozitive USB de la compania AppliedSensor. Potrivit cercetatorilor, interior de aer este adesea mai murdară decât aerul chiar si pe evacuare fum străzile oraşelor mari.

Diferite dispozitive pentru conectarea la portul USB a creat o foarte mult, de la externe, unităţi de obicei până absurdă "Transformatorul", de la brelocuri perfect pentru a, dar ar putea fi folositoare lucruri neobişnuite, chiar sclipiri de animale le-am văzut, a făcut în formă de cifre de specii pe cale de dispariţie. Unul ar putea crede - nimic de surpriza. Şi totuşi, produsul creat de specialistii de AppliedSensor, poate avea drept locul printre original dispozitive USB.

USB AppliedSensor Air Monitor оценит качество воздуха Faptul că societatea specializată în senzori AppliedSensor a substanţelor chimice în calitatea aerului şi modulele de control aerian. Această categorie se aplică la noi, numit Aer Monitor.

unitate compacta, care seamănă cu USB-drive, analizând prezenţa de poluanţi atmosferici, şi avertizează utilizatorul obstanovki.Ne deteriorare este ceva de genul asta asa Devays pe desktop-ul meu cu roşu lampa sa amintit de ceea ce aerului în atelierul meu

Senzorul detectează prezenţa de compuşi organici volatili, care includ deşeuri industriale, de fum, fumul de constructii, finisaje si materiale de curăţat. Este cunoscut faptul că conţinutul ridicat de astfel de substanţe din aer poate afecta în mod negativ bunăstarea şi a sănătăţii umane, productivitatea muncii.

evalueze rapid calitatea aerului ajută LED-uri. Glow LED-ul verde indică faptul că peste concentraţia admisă, galben indică faptul că aerul este poluat, şi roşu indică un grad ridicat de poluare.

Sursă