USBCELL — baterie cu interfaţă USB

/ Vizionări: 7586

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

USBCELL - батарейка с USB интерфейсом Bateriile compacte - una dintre cele mai poluante din mediul nostru. Din moment ce viata lor este scăzut, şi reciclarea este complex. Compania Moixa propus baterii reîncărcabile originale, cu alte cuvinte, formatul bateriile bateria, care nu are nevoie de un încărcător specială, deoarece are o mufa USB pentru încărcare de la orice PC sau laptop.

USBCELL - numele acestui nou gadget, care este o baterie de 1300 mAh este de nichel şi o tensiune de ieşire de 1,2 V, permiţând Acumulatorul poate fi încărcat chiar şi fără descărcarea completă fără a reduce durata de viaţă. Pentru a încărca bateria de la un port USB standard de la 90 la sută din navă ar trebui să fie de aproximativ 05, desigur, va dura mai mult timp în cazul în care bateria a avut o taxa reziduală înainte de conectarea la portul.

Aceste baterii reîncărcabile oferi mai multă libertate pentru utilizatorii care utilizează constant computerul său şi are un port USB disponibil. De exemplu, la utilizarea unui aparat de fotografiat digital, avem tendinţa de a păstra rezultatele creativităţii noastre de pe computerul dumneavoastră, aţi sugerat că acelaşi computer poate reincarca bateriile pentru camera noastră. Dacă sunteţi un fericit proprietar de un laptop, puteţi încărca bateriile acestor minunate, chiar şi atunci când deconectat de la reţea, deşi eu sunt personal foarte mult îndoială eficienţa acestor soluţii, în special având în baterie medie laptop actuale, dar şi pentru situaţii de urgenţă şi astfel de retragere va face.

USBCELL - батарейка с USB интерфейсом

Usbcell pot folosi chiar rutier, de reîncărcare de la un laptop obişnuit

Dar recurs speciale ale acestui dispozitiv să dea posibilitatea de a percepe aceste baterii uimitoare cu încărcătorul de obicei, astfel încât nu aveţi pentru a căuta frenetic pentru cel mai apropiat de calculator disponibile cu un port USB, dacă este necesar pentru a reincarca bateriile.

USBCELL extern este dificil să se distingă de la baterie AA de dimensiuni normale. Pentru a conecta acumulatorul la portul de pe computer, trebuie să scoateţi capacul, a făcut din contactul pozitivă a bateriei. Când bateriile în portul de la calculator un pic de verde LED-ul indică procesul de încărcare.

Costul acestei bateriei este de aproximativ $ 18.

Sursă