Utilizarea raţională a apei în timpul duşului

/ Vizionări: 10896

Utilizarea raţională a apei în timpul duşului

 

Utilizarea raţională a apei în timpul duşului

Agricultura consumă 92% din apă în lume
Agricultura consumă 92% din apă în lume

 

Este uimitor, cum fiecare persoană a  aparte unică poate afecta vieţile altora, fără să  ştie acest lucru sau fără să se gândească la el. Spre regret, cea mai mare parte a oamenilor încă nu poate face nimic cu influenţa lor, acestea doar acţionează în condiţii pe care le-a creat altcineva.

De exemplu, un lucru simplu - utilizarea apei de la robinet. Probabil ca ştiţi, că în Europa apa  este preţuită, în Africa apa este o resursă rară şi pe planetă, în general, este puţină apă dulce, se apropie criza ecologică, atunci când (aproximativ 2020), apa dulce va avea un preţ, la fel ca şi hrişca, de exemplu, şi, probabil, mai scump. În prezent, aproape un miliard de oameni nu au cantitate insuficientă de apă potabilă.

 

Utilizarea raţională a apei în timpul duşului

Un film despre influenţa cuvintelor asupra totului din jur: apă, plante, omul (Video)

 

De fiecare dată când vă spălaţi în cabină de duş, utilizaţi un volum mare de apă şi nu puteţi face nimic. De fapt, există cei, care pot şi fac, spre mare bucurie. Este vorba de compania canadiană Reveeco, care a propus o cabină de dus cu un sistem de reciclare a apei. Această cabină este de preferinţă destinată pentru case de ţară, deoarece este proiectată pentru utilizarea apei de ploaie, dar poate fi instalată şi în apartamente din oraş. Datorită unui sistem de lămpi ultra-violet, tratării apei cu antibiotice şi unui sistem de analizatoare acvatice, această cabină poate economisi până la 80% de apă în timpul aflării în cabina de duş şi sute de mii de litri de apa pe an, reieşind din nevoile a patru persoane.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru