Utilizarea transportului The Cube

/ Vizionări: 2814

Utilizarea transportului The Cube

 

Designerul industrial Carlos Mendez din Statele Unite ale Americii a proiectat o maşină neobişnuită, care, el speră, va fi capabilă să concureze cu transportul  modern. The Cube este numele proiectului său. Utilizarea transportului The Cube se aşteaptă într-un mediu urban. Autorul a încercat să creeze o maşină care ar  consuma cât mai puţină energie şi ar fi pe cât de posibil compactă pe străzile înguste ale oraşului.

 

Utilizarea transportului The Cube

Maşina are un motor electric, iar roţile sale ar trebui să intre în corpul în timpul staţionării, acest lucru este făcut pentru a ocupa mai puţin spaţiu. Trebuie de remarcat, că maşina nu are acoperiş, deci este la fel ca şi o motocicletă, este necesar  ă purtaţi o cască. Însă transportul nou în comparaţie cu motocicleta va fi  mai sigur, iar şoferul va fi mai bine protejat într-un accident. Ca şi motocicleta, The Cube este conceput pentru doi pasageri.

Cu toate acestea, conform planurilor dezvoltatorilor, maşina nu are o formă finală şi, dacă ideea lui va interesa investitorii, ar putea fi dezvoltată în tot felul de opţiuni. De exemplu, instalarea acoperişului sau portbagajului pentru a transporta cumpărături de la magazin. Toate aceste completări va fi în măsură să instaleze proprietarul acestui automobil nou, fără o asistenţă specializată. Utilizarea transportului The Cube în marş după cumpărături sau la o reuniune în orele de vârf ar putea fi cea mai bună opţiune.

Autorul proiectului consideră că el a reuşit sa obţină simplitate în producţie şi, prin urmare, un preţ nu prea înalt, în caz de lansare pe conveier.

În plus, acest vehicul poate transporta garduri pentru dacea. Capacitatea lui de încărcare nu este mare. Dar, având în vedere dimensiunea, este destul de adecvată.

 

 

Sursa: hontos.ru