Va 1,300,000 lei pentru reinstalarea parklands Chişinău?

/ Vizionări: 4702

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

parc parcuri Chişinău nu sunt suficiente. Servicii, bani mare pentru întreţinerea acestuia necesită o mulţime, dar în fiecare oraş de trezorerie contează penny. Ultima dată de înfiinţare plajele din jurul lacului, acum 15 ani. În acest an, Consiliul se potrivesc City de generozitate - a contribuit de milioane 300 de mii de lei. Dar acestea au destui bani pentru a de schimb, pentru cele mai necesare.

Parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica de capital este una dintre cele mai pitoreşti. Acesta este mereu aglomerat. Sare din parc - suspensie de poduri. După ce au decorat cu adevarat zona de recreere, acum destul de urât. Pod fără abilitatea de a obţine prin intermediul.

Poduri în stare de avarie. În ziua lui şi la o plimbare nu este uşor, dar în seara, la apus şi de la toate periculoase. Vătămări corporale şi fracturi. Dar, cei care de odihnă în parc, forţată să meargă pe acest pod - fără ocoluri. Deoarece plăcile şi cetăţenii whistleblowers ca podul într-o stare de urgenţă - nr.

- Foarte înspăimântător, se pare că el nu curând colaps. Acolo, un bine, ca dupa bombardament, şi atac, şi cred că, ceea ce nu vin să scadă, pentru că se încadrează şi rupe toate pentru tine, - a declarat un rezident al capitalei.

- Da, am deja am obişnuit să ştie unde să atace, pentru a nu eşua, aşa că nu-ţi fie frică deja, - a declarat un rezident din Chişinău.

Asociaţia "Green Economy" a problemei este cunoscut şi a spus că poduri va duce în curând la comandă şi nu doar patch-uri şi aprofundată de reparaţii. Totul ca întotdeauna se bazează pe bani, sau mai degrabă în absenţa lor.

- În acest an, am cerut aproximativ 90 de milioane cu un leu, am fost dat numai 36. este de 28% din ceea ce am cerut. Asta nu este de ajuns. Acum, preţurile combustibililor au crescut, nici măcar nu suntem suficient de a plăti salariile lucrătorilor - a subliniat şeful de asociere de "Green Economy" Elifery Haruţ.

Reparaţiile necesare 200 mii de lei, şi 25 de metri cubi de placi, şi când nu a fost acelaşi tip utilizate anterior pentru aceste scopuri.

- Poduri suspendate au fost reparate ultima dată acum 8 ani. Dar bord stabilit un 25-ku, este foarte rapid putrezit departe, este necesar să se pună un consiliu de 40 şi 50 ku ku, atunci podul va dura 8-10 ani. Aceste plop, pe care le smulge din oraş, a ales ceea ce mai bine şi patch-uri de până la pod. Chiar anul trecut am făcut-o în parte, - spune şeful de asociere de "Green Economy" Elifery Haruţ.

Elefery Haruţ poduri promite să se stabilească în această vară. Primăria a apelat la fata problemelor cetăţenilor, precum şi prima dată în 15 ani a oferit bani pentru reinstalare de infrastructura din jurul lacurilor si parcurilor. La Milo 300000 lei înlocui pe banca, pune cabine de dus, va fi adus nisip nou pe plaje. În cazul în stânga cu destui bani, apoi poduri suspendate de asociere verde repararea instalaţiilor din aceste fonduri suplimentare, dacă nu, din nou, a cerut bani de la consiliu.
Dar, cu obiecte care nu sunt sub jurisdicţia Primăriei este chiar mai rău.
Practic, clădirea distrusă o dată cunoscută sub numele de Casa Scriitorilor. Apoi, în satul pitoresc Ivancea s-au adunat crema societăţii moldoveneşti. Aproximativ 20 de ani în urmă - cladirea a fost exemplară şi ultra moderne. În ciuda faptului că se află într-o pădure şi a fost lumină, şi apă curentă. Acum, Casa de creativitate fara lacrimi nu va uita. El a apartinut Uniunii Scriitorilor din Moldova, dar aici este dacă complex este încă în bilanţ sau privatizate, nu am fost capabili să înveţe. În această poveste o mulţime de întrebări.

Daria Gvindzhiya, Kutsu Iuri, Vitaly Moesey
Pe materiale de "Astăzi, în Republica Moldova".

http://tv7.md/?page=Society&id=11373&lang=ru&list=3


A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://www.noi.md/md/feed/): failed to open stream: Connection refused

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137