Vase de lut.

/ Vizionări: 20518

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

vase Din timpuri imemoriale, chiar înainte ca aceştia au început să folosiţi ustensile de metal în casă, oamenii, utilizate pentru gătit şi depozitare ceramică alimentare - a fost mult timp a observat că în vase de lut produse sunt păstrate mai mult. Beneficiu pentru a face mai uşor - argila este, practic, în orice loc unde un om a trăit.

În primul rând, vase sculptate mâini, şi mai târziu a inventat roata olarului, permiţând vase pentru a face forma ideala pentru o perioadă scurtă de timp - şi lucrurile s-au mai distractiv.
vase ceramice - ecologice masă foarte fabricate în întregime din materiale naturale. navă Ready pot fi decorate cu diverse ornamente, ornamente sau imagini - şi un simplu vas de lut se va transforma într-o operă de artă.

Desigur, ideal pentru oale şi vase ruseşti aragaz adecvate. Dar poate că acum, în mediul urban, de a găti în ghivece, folosind un cuptor simplu. Principalul lucru - pentru a evita expunerea la temperaturi extreme (de a pune vase intr-un cuptor rece, mai ales dacă produsele sunt în ghivece, la rece, fără tratament termic preliminar), sau ceramică se poate fisura.

Argila are o conductivitate termică scăzută şi foarte mari de energie termică. Pereţi de la vase sunt încălzite lent şi uniform decât metal (chiar de fier), oale, tigăi şi cazane. Alimente gătite în ele, şi - mai ales - nu prajit si este din ce în ce mai mic, astfel încât produsele să rămână o mare parte din vitamine decât orice altă metodă de tratament termic.

Am de gând să se agită oală nu au nevoie, aceasta aproape niciodată nu se lipeasca - trebuie doar să adăugaţi toate ingredientele intr-o oala, acoperi - şi în cuptor! Această metodă este ideală pentru persoanele angajate, precum şi pentru începutul bucătari. Şi ceea ce este gustul si mirosul alimentelor care rezultă - nimic nu se compara!
Da, şi ritual servesc mâncare pe masă într-o astfel de placuta si confortabila pe oală noastre creează propria atmosfera - o cina de familie liniştită.

Plus - feluri de mâncare în oală - un chilipir real pentru cei care doresc să piardă în greutate, aşezat pe o dieta fara grasimi - deoarece acestea pot găti scăzut de grăsimi şi chiar face fără ele.

http://skazka.nsk.ru