Vaticanul este preocupat de mediul înconjurător.

/ Vizionări: 4580

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Vaticanul

Vaticanul a anunţat încălzirea globală şi de poluare odios fenomen de mediu, ziarul The Guardian. La o conferinţă privind schimbările climatice Vaticanului, Papa Benedict al XVI-lea a invitat clerici, oameni de ştiinţă şi politicieni să "respecte" creaţie ", cu accent pe nevoia de dezvoltare durabilă."

Preşedintele Consiliului Pontifical pentru Justiţie şi Pace, Cardinalul Renato Raffaele Martino (Renato Raffaele Martino), la rândul său, a declarat că "omul lui de putere asupra universului nu trebuie să fie despotic si crud." "Omul trebuie să dezvolte şi să menţină pacea creată de Dumnezeu," - a subliniat el.

Ca multi observatori, după ce a fost Papa Benedict al XVI, vocea de susţinători ai progresului a fost "liniştit", şi o prioritate pentru Biserica Catolică a fost mediului. Acest lucru este atribuit în vedere faptul că Papa curent este din Germania, în cazul în care problema de protecţie a climei a fost întotdeauna foarte important. Benedict al XVI-lea, de exemplu, a pledat în mod repetat, conservarea pădurilor tropicale.

De asemenea, recent a aflat că Papa Benedict al XVI-lea este foarte preocupat de conservarea naturii şi a decis să folosească energia solară.
Pe acoperişul uneia dintre clădirile din capitalul papale pentru a instala panouri solare.

Papa Benedict al XVI-lea, primul Papa în care Vaticanul ar folosi pentru propria utilizarea lor prietenos surse de energie ecologice.