Vaticanul pentru primii o sută de cincisprezece ani a schimbat lista de păcate.

/ Vizionări: 4106

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Vaticanul Pentru prima cincisprezece sute de ani, Vaticanul a actualizat lista de "muritor" păcatele. Acum, acolo se numără problemele de mediu şi probleme în bioetică, rapoarte Reuters. Listă de păcate noi a fost citit al doilea om în Vatican, episcopul Gianfranco Girotti, şeful Penitenciarul Apostolic, tribunalul biserica, responsabil la Vatican pentru mărturisirea şi dezlegarea.

Episcopul a spus ziarul italian L'Osservatore Romano, că cel mai mare pericol pentru sufletul modern este o lume de bioetica. "În domeniul bioeticii, există domenii în care trebuie să recunoaştem drepturile omului de bază sunt încălcate în mod constant prin efectuarea de experimente şi de manipulare genetică, rezultatele sunt dificil de prezis şi control", - a declarat Dmitri Girotti.

Ca un rău episcop contemporan numit, de asemenea, crime de mediu. Chiar şi Ioan Paul al II a condamnat oficial de cercetare privind celulele stem, care implică distrugerea embrionilor şi clonarea umană. Recent, Papa Benedict al XVI-lea a subliniat în mod repetat că problemele de mediu, cum ar fi schimbările climatice, devin din ce în ce mai importante pentru întreaga omenire.

Printre păcatele moderne Episcop, inclusiv traficul de droguri, precum şi economice inegalitatea socială.

Un alt fapt interesant faptul că omul de ştiinţă rus, profesor la Universitatea de Stat din Bashkir Nazhip Valitov dovedit ştiinţific existenţa atotvăzător şi Dumnezeu Vseslyshaschego. Esenţa descoperirile sale sunt: limba strictă a matematicii profesor Valitov dovedit că orice obiecte din univers interacţioneze unii cu alţii instantaneu, indiferent de distanta dintre ele.

Profesor, a primit pe neaşteptate o scrisoare de la Vatican, Papa, care prevede că el este mândru că sentimentele foarte spodvigli om de ştiinţă pentru a scrie această monografie. Şi tata a spus că el a decis să trimită datorită lor "numai după o cercetare atentă şi o experienţă solidă."

Profesor, un musulman a exprimat admiraţia pentru modul corect texte de revelaţie divină a marcat esenţa descoperirile ştiinţifice sale. Ideea este material, omul de ştiinţă consideră, si poate detecta instantaneu de oriunde din univers, conform Utro.Ru

http://top.rbc.ru/

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137