Vegetarianismul incetineste procesul de imbatranire

/ Vizionări: 4246

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Vegetarianismul incetineste procesul de imbatranire
Reducerea consumului de proteine conţinute în peşte şi carne, pot incetini procesul de imbatranire. Un grup de oameni de ştiinţă britanici au descoperit că-cheie este conţinut scăzut de proteine specifice nu, calorii.


Anterior, oamenii de ştiinţă credeau că determină longevitatea dieta saraca in calorii, conţinând aproximativ 60% calorii provenite din nivelurile normale. Noua descoperire arata ca, cu un consum redus de produse alimentare care conţin astfel de proteine - carne, peşte şi fructe cu coajă anumite - oamenii pot trăi mai mult fără necesitatea de a reduce cantitatea de alimente consumate.


Dr. Matei Piper de la Institutul de îmbătrânirea Colegiul Universitar din Londra a spus că o modalitate de a obţine efectul ar putea fi doar o dieta vegetariana.


În cele din urmă, aprofundată studiu a relevat faptul că în întreaga problemă într-un singur aminoacid, consumul de care persoana are nevoie pentru a limita - metionină. Metionina joacă un rol important în formarea tuturor proteinelor. Acest aminoacid se gaseste din abundenta in carne, peşte şi nuci de Brazilia.


"În cazul în care constatările sunt confirmate în viitor, aceasta va fi în mod oficial să declare că un conţinut ridicat de metionină în organism ar trebui să fie evitate," - a concluzionat Piper.

vegetarian.ru