Vegetarienii beneficiul statului.

/ Vizionări: 6120

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

legume

Cercetatorii au aratat ca mijloc de subzistenta agricultura vegetarieni petrece patru ori mai puţin.

vegetarieni Americană Cornell University au descoperit ca pentru a alimenta un vegetarian necesită patru ori mai puţin decât aproape terenurilor agricole pentru a hrăni un carnivor. Dacă toţi rezidenţii statului a adoptat o dieta vegetariana, agricultura din New York ar putea hrani mai multe persoane la jumătate, potrivit Washingtone profil.


În cadrul studiului, au fost comparate în 42 de calorii diete egale: de la un vegetarian strict la "carne" de la conţinut scăzut de grăsime pentru "gras". Calculele au fost efectuate numai pentru condiţiile de un stat al SUA (New York): care este, compararea produselor reale care pot fi achiziţionate de la magazinele locale şi "productivitatea" a terenului de stat.

După cum sa dovedit, în cazul în care toţi locuitorii de stat a adoptat o dieta vegetariana scăzut în grăsimi, agricultura din New York ar putea hrani jumătate mai multe persoane - până la 32% din populaţia existentă curent. În circumstanţele actuale, când New Yorkezii preferă să mănânce carne şi grăsime, statul este în măsură să se hrănească doar 22% dintre rezidenţii săi.

Studiul a fost definită dimensiunea "amprenta" de fiecare locuitor al statului - cantitatea de teren agricol, care este necesară pentru ao hranei pentru animale în timpul anului.

Dacă oamenii nu consuma carne, apoi, în scopul de a furniza produsele sale necesită aproape 1,8 metri pătraţi. km de teren. De băut 63 de grame de carne pe zi, "amprentă" a creşte până la 2,4 metri pătraţi. km. Mănâncă zilnic 254 de grame de carne duce la nevoile persoanei, care este 5.26 km patrati

Asigurarea drepturilor 381 de grame de carne pe zi, se bazează pe 7,7 metri pătraţi. km de terenuri agricole. Pentru comparaţie, conform statisticilor de la Ministerul Agriculturii din Statele Unite, media americană, în 2005, au mancat 164 de grame de carne şi ouă.

Este curios faptul că în acest caz, refuzul de toate newyorkezi din carne ar aduce nici un rezultat pozitiv. Faptul că cereale, fructe şi legume necesită terenurilor de înaltă calitate - la rândul său, carnea şi laptele pot fi produse pe terenuri de calitate scăzută.