Vehicul electric Renault Twizy — viața pentru afaceri (+Video)

/ Vizionări: 3488

Электромобиль Renault Twizy – Жизнь для бизнеса (+Видео)

 

Puțini oameni rămân indiferenți la vederea micului Renault Twizy. Prezentată pentru prima dată la Frankfurt Motor Show în 2009, mica maşină electrică a parcurs calea de la concept la modelul de producție în serie și chiar a avut timp pentru a încerca diferite ocupații, de la automobil de pompier până la stop-car în cursele Formula 1.

 

 

Ultimul "test" al roților și bateriei la Renault Twizy în domeniul de afaceri. Gigantul auto francez a prezentat publicului versiunea cargo a vehiculului electric.

Renault Twizy este atât de miniatural că nu avem curaj să-l numim vehicul. Mai degrabă un ATV(Quad) cu un acoperiș. Uşor, simplu și economic, el este capabil să manevreze cu încredere în fluxul de transport urban, Twizy ușor găseşte locul de parcare. Oare are nevoie de mult spaţiu?

Calitățile enumerate combinate cu preţul mic fac din Renault Twizy o maşină de prima necesitate pentru orăşeni. Twizy nu a devenit un hit al vânzărilor, dar un anumit număr de maşini mici călătoresc în orașele europene, depășind blocajele de trafic spre binele mediului înconjurător.

Analizând vânzările, Renault a ajuns la concluzia că principalii cumpărători de Twizy nu au fost persoanele fizice, cum era de așteptat, ci oamenii de afaceri. Ei au reprezentat aproximativ 60% din toate vehiculele electrice vândute. Este greu de imaginat că micile maşini au fost achiziționate în scopuri reprezentative. Şi producătorul a decis că proiectul ar trebui să fie îmbunătățit de dragul clientului principal - afaceri.

Concentrându-se pe nevoile transportatorilor mici, curieri și poștași, în loc de scaunul pasagerului din spate, Twizy Cargo este dotat cu un compartiment impermeabil pentru încărcături la un volum de 180 de litri, care poate transporta mărfuri de până la 75 kg.

 

Электромобиль Renault Twizy – Жизнь для бизнеса (+Видео)

«Verdeţuri» proaspete de la Renault la Motor Show din Paris
«Verdeţuri» proaspete de la Renault la Motor Show din Paris

 

 

Desigur, pianul este puțin mai greu și un volum de 180 de litri nu este suficient. Dar pentru a transporta pachetele mici și cutii, a livra pizza și poșta, încărcătorul Twizy Cargo este destul de potrivit. De dragul încărcărilor și descărcărilor comode în compartimentul de marfă a apărut o ușă din spate, care se deschide la 90 de grade. Ea se blochează sincronic cu întoarcerea cheii de contact. Acest lucru asigură faptul că ușa nu se va deschide accidental în drum și va împiedica furtul de bunuri la semafor. Sistemul de securitate a mini-camionului se compune din centura de siguranţă cu 4 puncte de prindere, airbag şi cabina protejată.

Renault oferă transportatorilor de marfă urbani două modele de Twizy. Modelul 45 LIFE MA L6e este echipat cu un motor electric de 5CP capabil să accelereze până la 45 km / h, depăşeşte fără reîncărcarea bateriei până la 80 km. Preţul lui este de 8080 de euro, dar modelul se vinde fără baterie, închirierea acesteia va costa aproximativ 50 de euro pe lună.

După un sistem similar este propus Twizy CARGO LIFE MB L7e, mult mai puternic, al cărui motor de 17 CP poate accelera la o viteză de 80 kilometri pe oră, prețul este de 8780 euro. Capacitatea de kilometraj și de încărcare la ambele modele este identică.

 

 

 

 

Sursa: facepla.net