Vehicule ecologice de la Volkswagen

/ Vizionări: 4810

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Volkswagen acordă o atenţie deosebită protecţiei mediului, a produselor lor. Aceasta este dovedită de o serie de modele, care a folosit o tehnologie unică. Aceste inovaţii au ajutat pentru a reduce cantitatea de poluanţi emişi de autovehicule în atmosferă.

Institutul American de JD Power realizat o analiză aprofundată a vânzare a maşinilor în ţările de peste mări. Obiect de studiu a fost domeniul de aplicare al vehiculelor de mediu. Rezultatul uimit multe. Titlul prietenos Producătorul de maşini a fost cel mai ecologic companiei germane Volkswagen.

Экологичные автомобили от Фольксваген Principalul criteriu de selecţie a fost consumul de combustibil. Analiştii sunt de părere că această măsură afectează în special a emisiilor de substanţe nocive. Studii au fost evidenţiate, cum ar fi îmbătrânirea Volkswagen Golf, Jetta si New Beetle.

De asemenea, nu atât de mult timp în urmă, asociaţia Green Car Journal a anunţat că auto ecologice, cea Jetta este Volkswagen, care este echipat cu un motor TDI cu o tehnologie unică - Clean Diesel. Particularitate a motorului este că de combustibil arde aproape complet. Un catalizator speciale de evacuare sunt prinşi, iar apoi a trimis pentru re-ardere.

Experţii cred că Volkswagen Jetta este o bună alternativă la acele vehicule care folosesc benzina şi puterea de unităţi electrice. Consumul de combustibil în Jetta TDI este aproape de 1l, la 17,4 km. Desigur, mai greu de autovehicule, cu atât mai supărătoare de întreţinere. Dar cu funcţionarea corectă, în timp util de întreţinere preventivă, Volkswagen repararea motorului trebui prelungit pentru o perioadă lungă de timp.

Totuşi, o altă victorie pentru Volkswagen "- becuri cu o lumânare PSG senzor de presiune. Ajuta la reducerea emisiilor de CO2 şi dăunătoare N0 cu motorină.

Noua versiune a modelului Golf a fost, de asemenea, iniţial destinate să abordeze această problemă. Succesul a fost destul de vizibile. La 10 la sută mai jos valoarea emisiilor nocive din acest model german cu motor diesel şi 159 g CO2 pe kilometru. În acest motor de 4 cilindri arde 9.8 litri de carburant la 100 km. Versiunea de benzină consumă 7,5 litri de carburant pentru 100 km si emisii de CO2 niveluri aproape de 179 g / km.

unitate solide necesită un software grave. întreţinere preventivă şi reparaţii de Volkswagen în acest caz, devin mai complicate. Nevoie de profesionisti ajuta şi echipamente specializate, care vine cu un Volkswagen serviciu specializat.

Sursă