Velo-noapte: fetele — la stânga, băieţii — la dreapta

/ Vizionări: 3478

 

Amatorii plimbărilor prin orașul nocturn, pregătiţi-vă caii cu două roți! Pe 1 iunie se deschide sezonul velo-călătoriilor de noapte sancționate. Am fost deja martori ai velo-tururilor de noapte galben, în dungi și chiar în pijama, a sosit rândul rutelor separate pentru băieți și fete, precum și seara persoanelor liniştite ...

 

Велоночь: Девочки налево & мальчики направо

 

Sună ciudat? Citiţi descifrarea organizatorilor:

 

Încărcaţi Iphone, mergând cu bicicleta!
Încărcaţi Iphone, mergând cu bicicleta!

"De astă dată spargem toate şabloanele în toate direcțiile: fetele și băieții nu numai că urmează rute diferite, dar şi pornesc de la diferite puncte. Ne întâlnim la finiş și organizăm seara persoanelor liniştite! În program sunt doar balade sentimentale despre dragoste și un pic despre separare. Doamnele invită cavalerii și invers.

Pentru a crea o stare de spirit specială şi o frumuseţe deosebită, fetele poartă rochii şi fuste, iar băieții - cămăşi şi cravate. Fundiţele și jartierele sunt binevenite! Cei mai romantici pot aduce flori și șampanie. Este o seară deosebită, atunci când îţi poţi exprima sentimentele și chiar face o cerere în căsătorie, oferind în loc de inel o lanternă sau o pompă. Și la sfârșit, pur și simplu puteţi pleca împreună, fără a vă ascunde ... "

În timp ce organizatorii se gândesc la detalii și programează rutele (se preconizează că fetelor li se va propune o rută mai uşoară), puteţi trece la verificarea garderobei în vederea hainelor pentru velo-noapte.

Detalii pe pagina evenimentului de pe Facebook

 

 

Sursa: allfun.md