«Verde» Obama

/ Vizionări: 10310

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Obama Hope verde

Înapoi în ianuarie, într-un discurs dedicat politicile economice şi energetice, apoi un candidat la preşedinţie, Obama a demonstrat o înţelegere a faptului că un sprijin pentru economia verde este necesar nu numai de dragul de protecţie a mediului, este rezonabil din punctul de vedere al economiei. Şi-a câştigat puncte în ochii alegătorilor, mulţi dintre ei sunt atenti la problemele grave de mediu şi atitudinea etică a mediului. Potrivit lui Obama, investiţii în combustibili alternativi şi alternative de energie poate fi unul dintre punctele-cheie pentru revigorarea economiei Statelor Unite. A lungul timpului, "verde" publicul are mai multa incredere in Obama. Administrare a noului presedinte a apărut chiar şi un post care nu a fost prevăzută înainte. Acum, presedintele are "consilier pe probleme de energie şi schimbările climatice."

Barack Obama nu a anuntat doar numele membrilor săi "echipa verde" - miniştrii şi consilierii care va fi responsabil pentru mediu şi politicile de energie, dar, de asemenea, indicat în mod clar scopurilor lor: "pentru a crea milioane de locuri de muncă verzi, pentru a elibera ţara de dependenţa de petrol străin şi salva planeta pentru generaţiile viitoare. " Obama planurile de a reduce dependenţa Statelor Unite de petrol străin în termen de 10 ani pentru a investi 150 miliarde de dolari în crearea şi dezvoltarea economiei bazate pe energie curată. Barack Obama solicită, de asemenea pentru industria auto până în 2015, produce 1 milion de maşini electrice.

Aproximativ 75% din clădirile federale şi 2 milioane de case private din SUA vor fi eficiente energetic. Acesta este planificată până în 2025 pentru a asigura producerea a 25% din energie din surse regenerabile din SUA, surse de mediu prietenos. Aceasta oferă avantaje fiscale.

Pentru a atinge cele mai importante obiective de activitate este dezvoltarea surselor alternative de energie şi stoparea încălzirii globale. "Timpul de a amâna decizia şi neagă faptele nu mai este - a spus Obama. - Noi credem tot ceea ce ne spun oamenii de ştiinţă sunt de mulţi ani. Aceasta este - o problemă urgentă referitoare la securitatea naţională şi, prin urmare trebuie să fie abordat în mod serios. Aceasta este ceea ce va meu de administrare. " Traduceţi aceste idei în realitate să fie un consilier al preşedintelui pentru energie şi schimbările climatice Carol Browner, ministru al energiei Steven Chu, director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Lisa Jackson. Echipa de membri cheie sunt familiarizaţi cu al lui Obama "verde" problemele nu sunt auzite şi se bucură de încrederea a ecologiştilor. Toate acestea sunt concentrate pe lupta împotriva schimbărilor climatice, susţine utilizarea activă a energiei regenerabile şi lupta pentru eficienţa energetică.

"Record" Inaugurarea

Ceremonia de când preşedintele în funcţie a fost un semn, şi mulţi spun că vor merge în jos în istorie ca primul "verde" inaugurare.

Acesta este favorabil în ceea ce priveşte ecologia unui astfel de eveniment să fie, desigur, nu poate - mulţimile de oameni şi de transport în oraş a lasat o gravă "amprenta de carbon". Dar Comitetul pentru pregătirea ceremoniei a făcut tot posibilul pentru a face acest eveniment a provocat daune de mediu cât mai mică posibil. Şi chiar şi cei care critică festivităţile de inaugurare pentru acumularea excesiva de oameni, recunosc că divulgarea măsurile luate pentru reducerea efectelor nocive pentru mediu, sa dovedit a fi utile şi a afectat în mare măsură conştiinţa publică.

Echipa Obama-Biden a luat punct de reper mai multe etape în pregătirea ceremonie, care a făcut sale "bland" cu privire la mediu şi mai puţin risipitor. Barack Obama a devenit primul presedinte din istoria Statelor Unite, care au depus jurământul, în picioare pe covor din materiale reciclate.

Comitetul Yinguguratsii recrutaţi 6000 de voluntari pentru colectarea gunoiului, ofera cele versiunea electronică a ghidurilor şi referinţe despre ceremonie si a promis chiar să trimită gunoiului de grajd de cai care participă la o ceremonie la o fermă din apropiere. Cei care au venit la inaugurarea, şi a cerut pentru oportunitatea de a merge biciclete, care au fost organizate de parcare suplimentare.

Un număr de mass-media de conducere din SUA, inclusiv de televiziune Al-BBC, The Washington Post şi alţii au avertizat pe americani care doresc să participe la inaugurarea lui Barack Obama, cu privire la necesitatea de a lua o prestare de hârtie igienică. "Chiar dacă inaugurarea vine la doar 1 milion de oameni, calculele arată că toaletele portabile pentru a fi suficient, dar daca vin oameni 2 sau 3 milioane de euro, ne-au sunt imense" problemă de toaletă ", iar oamenii trebuie să stea la cozi foarte lungi, care arunca o umbră asupra amintiri de vacanţă şi fericit "- a spus profesorul de Drept Universitatea George Washington John Benzhaf intr-un interviu cu radiodifuzorul NBC-si.

Printre alte lucruri, pentru a sărbători intrarea unui nou presedinte în poziţia de acum oferta "organice" meniu, şi invitaţii au fost tipărite pe hârtie realizate din materiale reciclate.

Organizatorii inaugurarea bile utilizate pentru iluminatul lămpi de economisire a energiei.

"Verde" Festivalul

Obama "Verde" parte cu privire la aderarea unui nou presedinte, au existat mai multe. Recepţie Cel mai vizibil - la Smithsonian National Gallery, cu participarea al Al Gore şi mingea inaugurală, care a fost afiş Wycliffe Jean. Toţi invitaţii pentru a ajunge la locul de desfăşurare a mingea pe metrou si alte mijloace de transport public, mânca gustări şi băuturi organice. Ware şi mobilierul au fost selectate în aşa fel încât să poată reutiliza sau recicla.

Ecologistii au găsit alte modalităţi pentru a saluta intrarea Obama în preşedinţie. De exemplu, în Santa Monica a găzduit o "verzi" autoparade 55 de autoturisme.

Boabe de îndoială

Cu toate acestea, nu toată lumea se aşteaptă minuni de la noul presedinte. De exemplu, articolul permanentă liderul cubanez într-o serie de "Reflecţii", publicat recent în Cuba, a declarat că sinceritatea unui nou preşedinte american Barack Obama este, fără îndoială, dar multe întrebări au rămas fără răspunsuri. "De exemplu, m-am intrebat: modul în care sistemul (SUA), axat pe disiparea şi a consumului, poate proteja mediul înconjurător", - a spus Castro.
Obama a ordonat revizuirea decizii anterioare privind protecţia mediului şi politica energetică

Obama
Preşedintele Obama a ordonat să-şi reconsidere deciziile anterioare privind protecţia mediului şi politica energetică. Potrivit Itar-Tass, ordinul corespunzător a fost semnat de către acestea astăzi la Casa Albă.

Este în primul rând, este de a elimina administraţia Bush a impus interdicţia de a se asigura că guvernele de stat stabili propriile standarde de reducere a emisiilor de automobile în gazele de evacuare.

Eliminarea interdicţiei pentru o lungă perioadă de timp a căutat puterea în California şi 13 alte state. Dar eforturile lor s-au blocat de către Agenţia pentru Protecţia Mediului, care a declarat că guvernul federal să ia suficiente măsuri în acest domeniu. În plus, administraţia preşedintelui George W. Bush sa referit la trecut recent Legea privind energia, concepute pentru a reduce în mod semnificativ consumul de carburant în ţară. Drept, în special, prevede că până în 2020, maşinile trebuie să fie "a alerga peste" 35 de mile, dar cheltuite doar un galon / 3.78 litri / benzină. Acest lucru este mai mare de 10 mile lege anterior valabile.

Cu toate acestea, Barack Obama, care joacă pentru m decisivPBL împotriva încălzirii globale şi utilizarea activă a surselor alternative de energie, consideră că este necesar să se acorde pârghie suplimentară de putere a statelor.

Şeful statului american a promis, de asemenea, pentru a reduce dependenţa SUA de importurile de ulei de peste mări.


eco.rian.ru
prim-tass.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137