«Verde Prieteni» auzim, şi simt!

/ Vizionări: 5154

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/27dec07_zelen/p1.jpg Odata ce am vorbit despre cercetare de oamenii de ştiinţă ruşi, aflaţi cum plantele comunică între ele şi cu lumea din afara, precum si uimitoare atunci când arbori şi flori "asculte" la proprietari, răspunde la laude. Am oferit cititorilor să-i spun povestile lor extraordinare. Iată câteva dintre răspunsuri.

Vorbind cu cedrii

"Ceea ce scrie despre plante, descrise în o serie de cărţi de B. Maigret" Anastasia "(S.-Pb.:" publicarii "Dil", 2003 seria "Cedrii Sunători ai Rusiei", a publicat doar şapte cărţi). Anastasia - Zavoratul taiga, care stabileşte Maigret. Mişcarea este foarte mare, o mulţime de materiale de pe Internet.

Faptul că plantele (precum şi animale) sunt destinate nevoilor umane, şi, prin urmare răspunde la apelurile sale pentru ei. Cel mai mare efect este obţinut atunci când un om un plantele seminţelor de plante. Apoi primeşte un program specific pentru dezvoltarea lor. Fructele acestei plante aduce avantaje maxime de către proprietar.

Ar fi frumos dacă jurnalişti "KP" (de exemplu, un bizon, N. Varsegov) sa întâlnit cu Anastasia şi scris despre predarea ei. Asta ar fi clasa!

Cu speranţa şi recunoştinţa faţă de dumneavoastră ziarul Alexandru Kireev, Moscova.

Vanka-umede

Nu sunt cu adevărat încredere în poveşti despre cum util să vorbesc cu plante. Dar aici sunt câteva poveşti din propria practica sa.

1. După ce m-am dus la locul de muncă pentru funcţia de personal, unde a vizitat niciodată înainte. Discutaţi despre problemele lor, dar eu simt că spiritul meu cumva neliniştit, ca şi cum era ceva ma deranjeaza, si simt doar nevoia de a veni la fereastră. Sa dus şi a văzut un orb poate ruginit staniu cu flori poluzasohshim, care este popular numit Vanka-ud. Ei bine, îmi pare rău, desigur, dar am decis că acest lucru nu este treaba mea, şi gata de plecare. Şi brusc inima mea literalmente auzit un strigat disperat de ajutor. L-am întrebat dacă femeile pot să le ia acest martir. Se pare că sa mergi la a fi aruncată afară ca să nu se potrivească în interiorul moderne de birouri. Şi aşa m-am întors acasă, umezi de flori şi nu ştiu ce a fost să vorbesc cu el, l mângâie: "Vanea, draga mea, acum voi polyu, puse în ordine, pune flori la alte ..." Nu pot crede-ma, dar tot corpul lui am simtit un val de bucurie şi recunoştinţă, care provine dintr-o floare. Acum el este la casa mea timp de patru ani, flori, încă, toată lumina, iarna gri de pe pervaz ca o floare roşie fabulos.

Salvat de la groapa de gunoi

2. Am o prietena minunata, cu care am fost prieteni de mulţi ani. Ea aparţine unei rase de oameni care au "respira uşor", se pare că ea trăieşte în confort. Şi prieteni apropiaţi ştiu doar cât de mult de muncă, inteligenţă şi dragoste îl pune, de a trăi o viaţă decentă. Ea are o vila minunata, si cel mai delicios căpşuni, pe care am fost tratat, este în creştere la creasta sale.

L-am întrebat o dată pe prietena ei, ce-o varietate. "Avortul spontan" - mi-a zambit. Nu am înţeles, şi ea rîzînd a explicat: "grădinari nostru, locuitorii de vară au fost de compensare paturi de căpşuni, rupe mustaţa şi aruncaţi-le într-o grămadă de gunoi în spatele grădinii. Este aceste avorturi "" Am de gând. Ele cresc mare. Fructe, aparent în semn de recunoştinţă pentru a salva viata, excelent. Acest lucru mă martor.

Al tău Olga Mashkova.
Sursa: http://www.kp.ru/