ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vesela de ciuperci



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Toamna ... sezon, atunci când majoritatea pădurilor pot fi găsite pasionat de culegători de ciuperci. Dar iubitorii de ciuperci pot fi găsite nu numai în pădure, dar şi în magazine, cu pasiune alegerea ciuperci gustoase. Şi cum se pregătesc? Simplu! Apoi, o mulţime de reţete gustoase şi simple cu ciuperci.

Tomate umplute cu ciuperci Caviar

10-12 rosii puternic, 400-500 g de ciuperci proaspete, sare, 2 cepe, 2 linguri ulei vegetal, praf de piper negru, pătrunjel sau de mărar, salată verde.

ciuperci Clătiţi şi se fierbe timp pentru a da de scurgere a apelor, tocat într-o cadă de lemn, se amestecă prajit in ceapa, carne tocată, se adaugă sare şi piper negru. Partea superioară a unui roşii tăiate, alegeţi pulpa cu o lingura, se umple aprofundarea de caviar ciuperci. vystelit salata Dish pe le-a pus umplute rosii, se presara-le pe verdeata de top.

Pilaf cu ciuperci

100 de grame de ciuperci uscate, orez 160 g, 400 g de apă, ceapa 70 g, gulie, 85 g de ulei vegetal.

Preparate ciuperci mărunţirii, pune în tigaie şi bucătar, fără a închide capacul, până la sucuri se evapore, apoi se adaugă ceapa prajita, ulei vegetal, sare, piper şi prăji. Se clăteşte de orez, se inmoaie in apa rece, se scurge de apă. mushrooms calit cateva minute ceapa şi pus într-o oală, se adaugă apă caldă şi se acoperă de orez, a aduce un abces, nu agitare, apoi închideţi capacul, puneţi într-un cuptor şi se fierbe până la făcut.

Cotlete flamand

200 de grame de ciuperci, 1.5 cesti de smântână sau lapte, 50 g unt 4 ouă, un pic de mazare piper, 2 tocate şi ceapă prăjită în unt, 1 ceasca cernute pesmet alb. Puteţi lua ciuperci uscate.

mushrooms Tartrul cu apă clocotită, se inmoaie uscate pentru a deveni moale, fin cotlet, se adaugă toate ingredientele, se amestecă bine şi se lasă 1 / 2 ore. Turnate patties laminate în pesmet şi se prăjeşte în ulei pe ambele feţe. Când servire, adauga smantana.

Friptură de "Kirzhach"

ciuperci de pădure, chanterelles sau russules clar tot, arunca în sare de fierbere apa la fiert din nou, aruncaţi într-o strecurătoare, să treacă fără lichid in tigaie cu unt topit, se acoperă şi se fierbe la foc mic până la fierbere doar sucul inainte de servire se presara cu marar.

Caserola cu fasole si ciuperci

5 portii: 5 felii de pâine de ieri, 1 / 2 litri de lapte cald, 150 de grame de fasole, 1 / 2 kg ciuperci, 70 g sunca afumata, 3 oua, 1 ceapa, 2 linguri unt, 1 lingura , Verde sare, piper negru proaspăt măcinat, tocate, 100 de grame de brânză, 1 pachet de unt, nucşoară, dar nu neapărat.

Se taie felii groase de paine, se toarna laptele si lasa, stand mushrooms curata, se taie în cuburi de carne de porc afumată şi ceapă, ulei de caldura intr-o tigaie, se prăjeşte ceapa si bacon la stat transparente, se adaugă ciupercile si gatiti pentru 10 minute. Se amestecă în fasole îmbibat cu apă, plante aromatice, sare şi piper. Beat de gălbenuşuri cu sare şi nucşoară, se amestecă cu ciuperci-masă de fasole, paine, adăugaţi brânză rasă. Lubrifiaţi sub formă de unt, albuşuri de ou bătut şi se adaugă greutate, adauga toate forma, se presara cu unt ras si se coc pentru 30-35 de minute in cuptor la 200 град.С până la suprafaţă este de aur. Cuptorului trebuie să fie încălzită înainte de ao instala in forma.

Oyster ciuperci în sos cremos

500 g ciuperci de stridii, 1 buchet ceapa verde cu ceapa, 100 g de sunca sau bacon, 2 linguri unt sau margarina, 1 căţel de usturoi, 300 g frişcă, 2 linguri smântână, acru sare, piper negru la sol de grăsime, 2 linguri pătrunjel.

Se spală ciupercile şi ştergeţi prosop pentru a curăţa şi se spală ceapa, tăiate în bucăţi mici de ciuperci, ceapă - inele subţiri, şuncă - cuburi. Se încălzeşte uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte slănină pana se rumenesc, se adaugă ciupercile tocate si ceapa, tocană de pe mass-mediase încălzeşte până la evaporare excesul de lichid. Usturoiul este curat, zdrobi şi se adaugă la ciuperci, se toarnă crema şi se fierbe timp de 5 minute, se adaugă smântână, sare şi piper după gust, se presara cu patrunjel. Puteţi folosi marar sau alte plante.

Porţiunea - 480 kcal.

Ciuperci la cuptor

750 g ciuperci, sau alb, de 30 de grame de ciuperci de stridii, 300 g de ciuperci din China, 250 g praz, 1-2 linguri unt, 3-4 linguri. l. biciuire smântână, sare, piper, 1 / 2 grămadă de pătrunjel, 50 g brânză Gouda şi Maasdam.

Ciuperci şi ceapă curat şi se spală, ciuperci de stridii şi ciuperci chinezeşti, fin petic, ciuperci stropite cu suc de lamaie. Se taie inele de praz, prajit timp de 3 minute în unt fierbinte, se adauga ciupercile si gatiti, amestecand, 5 minute, se adaugă smântână, sare şi piper. Se incalzeste cuptorul. Pătrunjel se spală, se agită şi fin tocat. Grătar, brânză şi se amestecă. Adauga ciuperci, 1 / 2 patrunjel, şi 30 g de brânză rasă, la trecerea intr-o forma refractare, se presara cu resturile de brânză şi se coace timp de 15 minute. Inainte de servire, se presara cu patrunjel sau alte plante.

Porţiunea - 310 kcal.

Zrazy cu ciuperci si orez

Se fierbe 50 de grame de ciuperci uscate, petic fin, uşor prăjite cu un bec al doilea în 2-3 linguri unt, se amestecă cu sticla de 1 m de orez fiert, fiert frunze de varză şi se lasă să stea 10 minute. Puneţi umplutura de varza, metal, cravată un fir, se presara pesmet şi se prăjeşte în unt.

caserola ciuperci si cartofi

400 g ciuperci proaspete, uscate sau 60-80 g, 1 ceapa, 50 g de grăsime, 1 kg cartofi, 1 / 2 cana smantana 1 cana lapte, sare şi piper după gust.

ciuperci proaspete, se spală şi se fierbe timp, uscat - se înmoaie timp de o oră în lapte, se fierbe şi aceeaşi tulpină. Separat, se fierbe până când jumătate cartofi sacou, aceasta coaja, se taie în felii groase, taie ceapa în inele şi se prăjeşte; tigaie unsa, pune un strat de cartofi pe ea - ciuperci, ceapă, sare şi piper, se acoperă cu un strat de cartofi, se adaugă smântână şi se coace în cuptor .

Vinete cu ciuperci proaspete

Se spală vinetele, tăiate în bucăţi 3-4 cm în lungime, sare, şi aranjaţi pe un panou taie, se acoperă cu un alt bord şi a pune suc de picurare povară. Apoi, în conformitate cu rola-le în făină şi se prăjeşte uşor în unt topit pana se rumeneste. Ciuperci, curăţate şi tăiate grosolan; partea de jos a oală de a pune vinete, ceapa ciuperci pe ele, apoi, etc Stratul de sus - vânătă. Totul se toarnă un amestec de smântână şi făină, adăugaţi sare, acoperă tigaia cu un capac şi se coace în cuptor la foc mediu. Atunci când ciuperci bucătar şi devin moi şi sucul va fi suficientă pentru a elimina tava din cuptor.

500 de grame de vinete, 500 g ciuperci proaspete, ceapă 200 g, napi, 80 g unt topit, 1 ceasca smantana 2 linguri făină, sare dupa gust.

Compot de dovlecei cu ciuperci si rosii

600 g dovlecel, 300 g ciuperci, 4 rosii, 2 cepe, 3 linguri. l. ulei, sare, frunze de patrunjel, smantana.

Sote tocata marunt ceapa si ciuperci, le-a pus într-o cratiţă; prăji în grăsime felii dovlecel feliat, apoi cu tocană de ciuperci ei, adăugând sare şi apă, după 10 minute se adaugă roşiile cuburi, smântână şi va continua să tocană pana nu e gata. Servesc stropite cu ierburi fin tocate, prăjite sau fierte cartofi.

Ciuperci

Ciuperci spălate, tăiate, şi pan după 10 minute, atunci când se adaugă sucul de evaporat browned ceapă şi smântână, acoperă şi se fierbe timp de 5 minute ciuperci. Serveste fierbinte.

Conuri cu ciuperci

300 g spaghete, 300 g de carne proaspătă sau un pumn de ciuperci uscate, 2-3 linguri ulei vegetal, 2 linguri smântână, 1 / 2 ceasca marar tocat sau 1 lingura seminţe de mărar.

Con fierbe în apă sărată, de evacuare, se spală, se usucă în afara un pic de a da, ciuperci uscate, se inmoaie, se spală şi se ivi fin proaspete ciuperci si se prajeste, amestecand, într-o cantitate mică de ulei vegetal, fără miros. Într-o altă tigaie se prăjeşte ceapa până la maro auriu, se conectează cu ciuperci calit cateva minute, Ambasadorulblat şi se adaugă piper dupa gust, pune în tigaie cu ciuperci si ceapa macaroane fierte, se amestecă, fără a scoate de la căldură, se adaugă mărar şi smântână şi se amestecă din nou, îndepărtează de la căldură, se presara suc de lamaie. Servesc cu salata verde sau castravete.

varza umplute cu ciuperci

500 g varză proaspătă, 300 g ciuperci proaspete, 2 cepe, sare, 3-4 linguri ulei vegetal, 2 linguri margarina, 2 cani de sos de smantana cu roşii.

Varza clară a frunzelor superioare de tulpini, mai mici timp de 3-5 minute în apă fierbinte, dezasambla frunze, petioles uşor resping, ciuperci clătire, supa de fin cotlet şi se amestecă cu ceapa prăjită, sare, şi de puiet. ciuperci tocată învelite în frunze de varză plicuri. sarmale şi puse în utyatnitsu prăji, se adaugă sos, se acoperă şi se fierbe 30-40 minute la foc mic.

Cotlete de ciuperci

500 g ciuperci proaspete, sare, 40 g paine alba, 1 ceapa, 1 ou, 1 lingură pesmet, 2 linguri ulei vegetal, patrunjel sau marar.

Ciupercile se spală, muiată în apă fiartă timp de 2-3 minute, de două ori mărunţi înmuiate în lapte cu pâine albă şi ceapă prăjită în avans. În greutate a primit pentru a adăuga ou, sare, se amestecă bine, pentru a face bile, îmbrăcate în pesmet şi se prăjeşte în ulei vegetal. Servi cu piure de cartofi, stropite cu plante.

Carne de vită cu ciuperci si orez


Carne de vită 400 g, 1 ceaşcă de orez, ciuperci 200 de grame, 1 l de zeama, 3 linguri unt sau margarina, 4 rosii, sare, brânză rasă, mărar.

carne se spală, tăiată în cuburi şi se prăjeşte în ulei fierbinte, pus într-o cratiţă se adaugă orezul şi zeama, o oală acoperire şi a pus pe foc mic. Carne şi orez pentru a pune la jumătate de orez, apoi se adaugă ciupercile tăiate şi roşii, sare, se presara cu cascaval ras si aduce la pregătire. Când servire, se presara cu plante.

Ciuperci halophyte

500 g ciuperci proaspete, 1 kg de varza proaspete, 1 castravete murat, 1 ceapa, 2 linguri bulionului de roşii, 1-2 linguriţe zahăr, 4 linguri ulei.

Shred varză şi se pun în cratiţă, se adaugă untul, puţină apă şi se fierbe o oră, timp de 15-20 minute, până când focul se adaugă bulionului de roşii, castraveţi cuburi, zahăr, sare, piper, frunze de dafin. Ciuperci pus pe timp de 10-15 minute în apă clocotită, tăiate în felii şi se prăjeşte în ulei, se prăjeşte ceapa, se amesteca cu ciuperci, se condimentează cu sare. 1 / 2 varza calita pune un strat de pe o tava unsa, prezentate de ciuperci si din nou - un strat de varza, se presara cu pesmet, se stropesc cu ulei şi pune în cuptor pentru coacere.

Lasagna stridii
Cu roşii şi carne tocată.


4 porţii: 250 g ciuperci stridii, chanterelles şi ciuperci, 50 g de grăsime, 3 tulpini de ceapa verde, 3 linguri ulei vegetal, sare, piper şi 250 de grame de carne de vită tocată, 250 g de roşii, 3 linguri unt, 2,5 lingura făină, 650 ml lapte, 150 g cascaval ras, nucsoara, 12 test de plăci pentru lasagna.

Ciuperci cotlet, tăiate în cuburi de bacon, ceapa verde - inele, bacon RFI la 1 lingura ulei. Adauga ceapa, ciuperci şi se fierbe până când lichidul se evaporă, sezon. Carne tocată şi se prăjeşte în 2 linguri ulei vegetal si de sezon.

Tomatelor tăiate în cerc, de unt şi dezgheţate, amestecat cu făină, lapte, se fierbe timp de 5 minute. Introducerea 100 g de brânză şi condimente.

Un pic de sos se toarnă în formă, expune straturi de aluat, sos, rosii, tocate, ciuperci, terminat testul. Se presara cu branza. Coaceţi pentru 35 minute la 200 grad.S.

Pregătirea - 80 minute, 700 de calorii.

Ciuperci cu ouă

1 litru de apă, 1 / 2 kg de ciuperci proaspete, 2 cepe mari, 100 bacon g, chimen, piper negru, 4 oua.

Ciuperci, curăţate, tăiate, bucătar în apă sărată pentru 20 de minute, pompa de a. Din supa va supă de cartofi. ciuperci fierte, tăiate în taiat mai mici de slănină, în cuburi mici, se adaugă ceapa tocat, se prăjeşte uşor, pus ciuperci, piper, chimen, se prajeste rapid, se toarnă ouăle, se presara cu patrunjel, şi se serveşte.

Butoi Ciuperci

2 cani de ciuperci sărate100 g de gelatină, 1 castravete murat, kartoshinu 2-3, 1-2 linguri ulei vegetal, 1 lingura oţet.

Se toarnă în mucegai gelatină: pentru a depăşi saramură de ciuperci, se fierbe şi se adaugă gelatina ud, atunci când începe să se răcească, se toarna peste mucegai. Pe partea de sus a pune muraturi feliate şi re-injectaţi gelatină. Pentru garnitura - toate restul.

vedrussa.org.ua

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 06 octombrie 2009 9:52
Vizualizări: 5147

Citiţi de asemenea

De aici a pornit legenda despre "reconstrucția sa recentă"....
134
Stafida este unul dintre cele mai vechi produse dulci, care permitea conservarea și stocarea recoltei de struguri pentru...
157
Pietrele Rollright sunt unul dintre cele mai faimoase complexe megalitice de acest fel din Insulele Britanice. Ele se af...
121
La înmulțirea plantelor prin butași uneori apare o problemă legată de formarea rădăcinilor. Pentru a accelera procesul...
244