«Viața pe Pământ» Seminar on-line

/ Vizionări: 2540

«Жизнь на земле» Онлайн-семинар

 

Moderator: Serghei Skorobogatov – membru al unui grup de instruire anuală cu participarea lui Sepp Holzer. Serghei Skorobogatov va descrie teoria și va demonstra exemple concrete pe terenul personal.

http://www.pervorod.ru/

 

Participaţi la webinar-ul (seminar web) gratuit

La 1 martie, ora Moscovei : 20.00.

Subiectele seminarului:

  • Oare este posibil să fii liber şi fericit, trăind pe un teren agricol?
  • Greșelile frecvente în cultivarea plantelor.
  • Cum să obținem venituri deja în primul an?
  • Ce înseamnă spațiul de iubire și cum să-l creăm? Treceţi la webinar.

Dacă aveţi întrebări, vă rugam să ne contactaţi în Vkontakte Антон ДВД Трофимов

Toți participanții vor primi un video cu webinar-ul în întregime.

Înregistrarea seminarului anterior va fi în curând postată pe site.

Povestea grădinii

Astăzi, în Rusia câștigă popularitate, ideea de creare a unei moşii pe 1 hectar de teren. Se consideră că la moşie omul se poate asigura cu alimente, să fie sănătos și fericit.

Personal, mă refer la acei oameni cărora le place ideea, mai ales acea parte în care se spune că astfel putem crea o gospodărie familială şi nu vom avea nevoie să lucrăm în mod constant, totodată, acolo totul va creşte de la sine. Teoria teorie, dar cum se realizăm visul în practică?

În perioada 2010- 2011 am studiat la cursul de instruire a renumitul fermier austriac, Sepp Holzer. Dlui numeşte metoda sa de creștere, permacultura. Într-un cuvânt, permacultura este crearea unei simbioze durabile a plantelor și a animalelor prin utilizarea corectă a oportunităților oferite de natură pe terenul nostru agricol.

După instruire, inspirat de idee, am început să aplic aceste principii în practică. Am creat un nou proiect a propriei gradini. Am decis că grădina trebuie să fie nu doar funcțională, ci de asemenea frumoasă.

 

 

Sursa: make-stroy.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137