Virginitatea ca un fenomen în viața noastră. Partea 1

/ Vizionări: 3894
Tag-uri:

Девственность, как явление в нашей жизниTrăim într-o cultură în care oamenii mail mult se tem să-și piardă telefonul decât virginitatea.

Există o mulțime de articole la acest subiect, dar în esență ele sunt, de obicei, limitate la următoarele: strămoșii noștri au fost foarte înțelepți, au avut moralul înalt  și au prețuit virginitatea pentru că este curată și neprihănită. Iar pentru ce să fii curat,  și cel mai important , care este beneficiu? – cititorilor nu se explică. Autorul lucrării examinează fenomenul virginității din pozițiile vieții. El presupune că Dumnezeu este un Creator Atotputernic care nu greșește și a orânduit lumea noastră astfel, încât totul se întâmplă în cel mai bun mod posibil, conform acelor moravuri și eticii, pe care le au oamenii și pentru a trăi mai bine este nevoie doar să acceptăm faptul că Dumnezeu comunică și are grijă de fiecare dintre noi și acest lucru este evident în evenimentele din viața noastră. Întâmplările nu sunt accidentale. Ele sunt cauzate de comportamentul și intențiile noastre în această viață concretă. Dumnezeu a conceput lumea astfel, încât limba vieții să fie clară pentru toată lumea. Dar esența este că această limbă a vieții este unică, la fel ca și omul însuși, și ceea ce la o persoană simbolizează un lucru, la alta va simboliza altceva, deoarece viața se schimbă ca și natura omului, ca și Dumnezeu însuși.

Idea aparent simplă cuiva poate părea banală, dar trebuie să fim capabili să vedem pădurea printre copaci. Deci, ce este virginitatea?

Virginitatea ca un fenomen în viața noastră. Partea 2
Virginitatea ca un fenomen în viața noastră. Partea 2

Virginitatea este un mecanism natural de interacțiune primară de bază cu partenerul vieții, configurația tandemului și protecția împotriva instinctelor dominante la ambele sexe.

1 . Cum contemporanii noștri neglijează acest mecanism?

Faptul este că în societatea noastră virginitatea se pierde devreme și să fii un virgin "nu este la modă". În schimb prezența unui număr mare de parteneri oferă o stare "de prestigiu" în unele cercuri. În psihicul unui virgin apare o idee: "Am nevoie să pierd virginitatea cât mai repede, altfel voi fi "oaia neagră" și prietenii mei/cunoscuți nu mă vor accepta așa cum sunt". Totodată acești cunoscuți în mod constant se plâng că "cu ăsta (aceasta) nu funcționează și în general nu pot întemeia o relație pe termen lung cu cineva, deoarece într-un mod banal nu pot comunica unul cu altul în esență și rezolva probleme într-o înțelegere reciprocă. Din acest motiv sunt într-o căutare eternă a noi parteneri în scopul de a găsi unul care ar corespunde ideal așteptărilor lor de fiecare dată. Și cel mai interesant lucru - toți acești "constructori experimentați ai relațiilor", copți și nu prea, au doar o experiență negativă. Și să te lauzi cu o astfel de experiență, spunând ceva de genul "eu am experiență în afacerile inimii", în realitate seamănă cu o imagine atunci când o persoană merge pe drum unde sunt aruncate  diferite greble, iar el parcă nu calcă pe aceeași greblă, dar totuna calcă și se laudă că loviturile se vindecă mai repede și că greblele de fiecare dată lovesc mai puțin dureros.

Sexul pentru persoanele cu " experiență " de multe ori este, în esență, "un  sedativ", un medicament care sprijină psihicul lor într-o serie de stresuri și depresiuni ce rezultă din propria lor insuficiența și lipsa de sens în viață. Reiese că termenul "depravare" poate fi determinat ca un drog  pentru o anumită perioadă care distruge legătura inversă de la nivelurile inconștiente ale psihicului. Pur și simplu, endorfine (morfina naturale), generate în timpul actului sexual, aplanează depresia, furia și alte sentimente negative, reducând la zero toate efectele psihice nedorite sau îndreptând starea psihică pe un făgaș pozitiv. Asta este o măsură temporară concepută pentru a amâna consecințele stilului de viață pe care o duce individul.

Dorim să subliniem prostia comportamentului descris, atunci când o persoană crede că o experiență negativă și incapacitatea de a întemeia relația pe termen lung  este o înțelepciune lumească. Dacă o persoană nu poate comunica, construi un tandem și împreună atinge obiectivele, ea are probleme și acest comportament nu este o normă. Puteți recunoaște  acest lucru și să lucrați în această direcție? Fără a vă plânge și  presa alți oameni în scopul de a găsi o păpușă perfectă.

Și toți acești adulți eșuați se potrivesc perfect unei fraze ce este la modă în ultimul timp:"Mai devreme sau mai târziu vei descoperi că nu crești așa cum ți-ai închipuit în copilărie. Rămâi tot același cum ai fost, doar bei mai mult și mai puțin visezi". Și reiese că copii maturi biologic, dar imaturi psihologic, nasc copiii lor.

În același timp, noi nu spunem că în trecut, atunci când oamenii au fost în mare parte "curați", maturii au fost mai mulți. Faptul este că în trecut marea majoritate a membrilor societății a avut un  sistem de psihic de tip "zombi- biorobot". Practică vieții confirmă acest lucru, pentru că în cazul în care oamenii ar fi fost în mod intenționați curați, apoi pentru o"revoluție sexuală" pur și simplu nu ar fi nici o bază. În secolul 20 s-a produs reprogramarea unei mari părți a populației cu acest tip de psihic. Însă o reală experiență în relație oamenii nu dobândesc în pat.  Și acest lucru nu necesită în mod obligatoriu o comunicare cu o persoană de sex opus . Experiență reală în relații oamenii dobândesc în procesul de activitate comună, fie construirea statalității, sau a terenului de nisip pentru copii, sau efectuarea experimentelor științifice în fizică . Orice lucru real permite de a dezvălui propriile și străine greșeli și absurdități și a le corecta. Dacă există un scop, ar trebui să fie și un rezultat adevărat, prin care puteți judeca calitatea interacțiunii umane. Construirea unei familii este același proces cu scopuri și mijloace de punere în aplicare.

Următoarea întrebare:

2 . De ce avem nevoie de virginitate?

Virginitatea este necesară pentru o comunicare adecvată. În sugestiile noastre pornim de la faptul că comunicarea personală profundă și dialogul sunt cele mai importante abilități umane. Și pentru a comunica într-un mod, aveți nevoie de o sensibilitate intuitivă dezvoltată. Acest lucru este real, deoarece un intelect dezvoltat nu poate cuprinde întregul univers și intuiția capătă un rol foarte important în comunicare, trebuie să simțiți și să încercați să nu vă poziționați ca niște atotștiutori, care nu vor să depășească modelele limitate de percepție. Toți oamenii sunt diferiți și chiar aceeași frază sau intonație poate ascunde imagini opuse după sens.