Vis sau o viaţă treia

/ Vizionări: 11430

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translateDimineatael nu trebuie să efectueze numai exerciţii pentru corp, dar, de asemenea, exerciţii pentru ochi. Încălzirea pentru ochi este de dorit să se efectueze de 2-3 ori pe zi, nu este numai bolile ochilor, şi să garanteze o bună vedere, dar, de asemenea, ajuta la imbunatatirea vederii.

Mai multe informaţii despre acest lucru puteti citi o Norbekov sau a găsi prelegerile profesorului Jdanov. Dau aici un set de exercitii dimineata pentru ochi.

Complexul de exerciţii:

Când setaţi dimineaţă exerciţii, stai confortabil, se rezema de preferinţă coatele pe masă. Partea din spate ar trebui să fie drepte. Frecaţi mâinile împreună, simt caldura si energia care vine de la mâini. Pune palmele una de alta, desfasurarea le el însuşi, şi puse cu grijă asupra ochilor. Acest exerciţiu se numeşte Palming. Mâinile nu ar trebui să transmită lumina. Apoi deschide ochii, fără a scoate mâinile, şi aşa stau timp de 2-3 minute, de relaxare a muşchilor feţei şi ochilor.

5-10 secunde clipi, intermitentă trebuie să fie rapid, usor si facut fara efort mai mare. Clipitul este necesar pentru o mai mare relaxare a musculaturii oculare.

Acum du-te la ochi dimineata principalele exercitii.

Ridica ochii în sus, apoi mai jos. Face acest exerciţiu de 4-8 ori, apoi clipi. După exerciţii - clipit 5 la 10 secunde, de relaxare a ochilor.

Uită-te la dreapta, apoi stânga. Repeta de 4-8 ori. Clipit.

Procedaţi la fel şi cu mişcarea ochilor pe o diagonală, nu uitaţi să-şi exercite şi relaxa ochii clipit.

Şi exercitarea ultima - introducerea unui feţei ceasului, care se deplasează ochii sensul acelor de ceasornic în primul rând, apoi - împotrivă, stabilirea ochii fiecare cifră pe cadran.

Stai liniştit 1-2, relaxat ochii, atunci puteţi curăţa mâinile.

Dacă preferaţi, puteţi găsi multe exerciţiu interesant şi util, dar pentru dimineaţa zilei de complex de exerciţii de ochi, care este de ajuns. Aceste exerciţii, realizate în dimineaţa, să pregătească ochii la o zi de bogat, şi dacă acestea sunt conforme cu aspectul de oboseala, oboseala se îndepărteze imediat.

telopa.com.ua