Vitamine lumina verde

/ Vizionări: 4018

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Bea o mulţime de ceai verde chinezesc. Ei au pus mai multe frunze de ceai dimineata intr-o cana si se toarna apa fierbinte acolo toată ziua. Deoarece teină merge cu prima perfuzie, perfuziile repetate, acesta nu poate conţine.

ceai


Ceaiul verde este bine cunoscut pentru proprietăţile lor curative. El a deosebit de bogate in antioxidanti si vitamina C (doua cani de ceai verde sunt şapte portocale).


De asemenea, conţine fluor si vitamina B. Acesta imbunatateste circulatia sangelui si a sistemului nervos.

În cadrul studiilor efectuate în Japonia, au fost găsite faptul că ceaiul verde este eficient în tratamentul cancerului de colon si tractul digestiv. De asemenea, are proprietăţi diuretice, dar pentru un astfel de efect ar trebui să-l bea în cantităţi mari.

În ceai verde, puteţi adăuga suc de mere, acesta îi dă un gust frumos. Această băutură este senzaţia de foame şi îmbunătăţeşte munca intestinului.

Masca de ceai verde ajută cu secretii excesive a glandelor sebacee şi împrospătează pielea.

Prescriptie masti:
1 linguriţă de ceai verde, 1 gălbenuş de ou şi 1 lingură miere, 1 lingură de făină. Se amestecă totul şi se aplică pe faţă. Apoi acoperi fata cu tifon şi se aşteaptă 20-30 de minute, apoi clateste masca cu apa calduta.

Natalia Kulida
http://www.l-navigator.ru/ln_n.php?act=c&page=2506&cat=12