Volkswagen vede nici un punct în maşinile cu hidrogen

/ Vizionări: 4940

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Auto Şeful diviziei de cercetare, Dr. Jürgen Leohold Volkswagen (Dr. Jurgen Leohold) consideră că folosirea de combustibil pe bază de hidrogen în automobile nejustificate. El a declarat acest lucru într-un interviu cu revista britanica Autocar.

Potrivit om de stiinta, de maşini care utilizează hidrogenul ca sursă de energie, inclusiv propriul nostru de design Volkswagen Touran HyMotion, nu va putea să îşi îmbunătăţească ecologia planetei. Juergen Leohold susţine că toate desenele moderne create în scopul de a "răspunde diferitelor legi care limitează cantitatea de emisii nocive în atmosferă, în special în locuri precum California (SUA).

"Aceste maşini - este doar o miscare de marketing", - a spus Dr. Leohold. "Utilizarea de hidrogen a inerent mai multe probleme. Şef printre ei - este nevoia de a produce acest tip de combustibil şi a infrastructurii pentru vehiculele realimentare. Pentru a obţine hidrogen, adecvat pentru utilizarea în maşini, trebuie să recurgă la sursele existente de energie, atunci atmosfera va fi în continuare alocate diverse substante nocive, în special de dioxid de carbon (CO2) ".

Om de ştiinţă consideră că în viitorul apropiat problema emisiilor nocive poate rezolva biocombustibili, precum şi prin mulţi ani se poate utiliza pe deplin baterii de vehicule electrice. "In urmatorii cinci ani, putem gasi un salt mare în dezvoltarea de tehnologii pentru a crea o baterie de laptop-uri auto." Noi deja se poate vedea acest proces ca un exemplu de telefoane mobile şi, "- a afirmat şeful de cercetare de la Volkswagen.

http://www.lenta.ru