Vom gătit solare (video)

/ Vizionări: 5582

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

За работой Lucru merge bine. Prin eforturile de 5 oameni în două zile a fost găsit 47 de ecrane reflectorizante de căldură. La 70% completat ferestre termopan de stabilire a filmului. Astazi, am decis să încerc în cele din urmă în cuptor solar. Pune-l pe o pajişte, în faţa şcolii - astfel încât să-l fel de uscat ca lumina soarelui posibil. In interiorul pune un vas cu apa smaltului.

După o lungă aşteptare - apa a început să fiarbă 3,5 ore. Cu toate acestea, procesul şi accelerate: nu ar putea, dacă luaţi alb şi negru oală, capac mâner izolant aragaz şi termo pastă de sticlă (aceleaşi pe care le folosim pentru ferestre şcoală).

O astfel de aragaz solare, toată lumea poate face propriile lor - din placaj, sticla, otel si sticla. Astfel de bord a fost inventat în Elveţia, în 18-lea. Astăzi, sute de mii de cuptoare solare operează în China şi India. În Rusia cuptor solar centrale poate lucra în mod eficient pentru aproximativ cinci luni pe an, şi pe Olkhon - practic pe parcursul întregului an. Soarele straluceste aici peste 300 de zile pe an.

Солнечная печка

Soba solare

Через 3,5 часа вода нагрелась до 100 градусов

Dupa 3,5 ore apa sa încălzit până la 100 de grade

Instrucţiunea 1

Instrucţiunea 2

Sursă

Canal 1 , 2


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.