Vrei să ai un Prinţ — fii o prinţesă!

/ Vizionări: 3196
Tag-uri: ,

Vrei să ai un Prinţ - fii o prinţesă!

 

Puritate interioară, integritatea credinţei, gândurilor şi acţiunilor, care nu este determinată de factori externi – iată ce înseamnă o castitate. Vom putea oare să păstrăm credinţa? Dragostea? Cum suntem, aşa şi este mediul nostru, astfel de oameni atragem spre noi înşine.

Este foarte important să învăţăm să iubim în sensul sublim al cuvântului înainte de căsătorie. Dacă veţi radia de bucurie, bunătate, sinceritate, atunci 60% de succes este deja atins.

Vreţi ca partenerul dvs. să nu fie sumbru - încercaţi să fiţi fericiţi, să nu vă iritaţi de fleacuri - radiaţi pace. Cel puţin, întotdeauna veţi avea un argument de beton armat: "Dar niciodată nu-mi vei permite acest lucru!" Dacă la dvs. vor predomina calităţi pozitive, apoi veţi găsi mai uşor alesul, decât dacă veţi aştepta prinţul fericit cu o faţă supărată şi nemulţumită.

Din păcate, adolescenţilor puţin cine explică în ce constă miezul dragostei.

Vrei să ai un Prinţ - fii o prinţesă! Pentru mine expresia "căsătorie de convenienţă" anterior avea sens negativ. Într-adevăr, cum putem calcula sentimente? Dar, familia nu este doar nişte sentimente, ci interese comune şi comunicare, procreare. Oare este posibil că în acest strat mai profund al relaţiilor să ne bazăm numai pe simţuri? Şi după o scurtă perioadă de timp, oare nu vom afla că cea mai apropiată persoană nu ne este, pur şi simplu, interesantă, şi avem principii şi obiective de viaţă diferite?

Regatul Butan a plantat 108 mii de copaci de ziua de naştere a prinţului
Regatul Butan a plantat 108 mii de copaci de ziua de naştere a prinţului

Îmi aduc aminte, cum uneori preoţii îşi aleagă miresele la cursuri de Regenţă. Se pare, că această alegere are sensul său şi scoate întrebări principale: concepţia despre lume a viitoarei soţii, dorinţa de a avea o familie normală cu copii, spiritul de sacrificiu.

Amintiţi-vă de persoane de sex opus, care v-au plăcut în ultima vreme. Şi după aceasta apreciaţi, dacă se potrivesc la rolul soţului : oare această persoană este gata pentru încercări sau este un răsfăţat al cerului, dacă are nevoie de copii sau de distracţii? În cazul în care sunteţi atraşi de astfel de oameni cu care este dificil să construiţi o fericire familială durabilă, atunci ceva nu este în neregulă la dvs., şi aveţi nevoie să revizuiţi concepţiile dvs. Şi să vă ocupaţi serios de creaţia personală.

 

Kirill Tantsirev

Sursa