WRL de sănătate

/ Vizionări: 3306

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Rusia-lea clasat pe locul 29 în linie pe lista ţărilor cu cel mai înalt nivel de indice naţional de sănătate. Acesta a fost produs de către Academia de Ştiinţe din China, a studiat situaţia în 45 de ţări importante din lume, reprezentând aproape 90% din PIB-ul global, si o populatie de aproximativ 77% din populaţie.

cercetători chinezi a luat în considerare starea sistemului nervos uman, imunitate, comportamentul mentale, metabolismul. Adunând toate aceste indicii, putem determina indicele mediu naţional. Potrivit raportului, care publică joi ziarul chinez China Daily, a condus clasamentul, Finlanda, Danemarca şi Suedia.

Primele cinci sunt, de asemenea, Norvegia şi Australia. Statele Unite au luat-lea linia 11. Direct China - poziţia 13, devenind "prima ţară dintre ţările în curs de dezvoltare. Cel mai rău dintre toate, conform oamenilor de ştiinţă din Nigeria, care se închide lista. Şi dacă acesta din urmă este nici o îndoială că, de exemplu, este locul Rusia ar putea fi în mod clar supraestimate, deoarece China însăşi. Este cunoscut faptul că speranţa de viaţă Rusia (59 de ani pentru bărbaţi şi 69 - pentru femei) - unul dintre lumea din afară, să nu mai vorbim nivelul de finanţare pentru medicina (deceniului şapte printre ţările dezvoltate). Este îndoielnic, şi fiabilitatea datelor statistice, care a funcţionat pe chinezi. Obiectivitatea de informaţii, cum ca "stat al sistemului nervos uman" in anumite ţări pur şi simplu nu nu au, cu siguranţă ei and nu au parte de statistica de stat.

http://www.chaskor.ru/n.php?id=384

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137