În China relațiile extraconjugale și cele ale persoanelor de același sex au fost interzise în seriale

/ Vizionări: 1722

В Китае запретили показ в сериалах внебрачных связей и однополых отношений

În China a fost adoptată o lege nouă, ce interzice reflectarea în serialele televizate a relațiilor extraconjugale, întîmplătoare, relațiilor sexuale dintre minori, dintre persoane de același sex.

Potrivit legii, asemenea relații au ajuns sub noțiunea de „relații familiale nesănătoare”.

Conținutul programelor televizate sunt supravegheate la nivel de stat de către Administrația de stat pentru radio, film și televiziune din China.

În afara relațiilor familiale nesănătoase în China sunt interzise scenele de superstiții, vrăjim reîncarnare, precum și acțiunile ce pot inspira la săvîrșirea infracțiunii.

135 de copii — cea mai numeroasă familie din Rusia
135 de copii — cea mai numeroasă familie din Rusia

Totodată, nu trebuie admise scenele ce ar putea avea o influență negativă asupra adolescenților: țigările, băutura, bătăile, relațiile de dragoste dintre adolescenți.

În prezent, populația Chinei constituie 20% din populația întregii lumi – 1 miliard, 373 milioane de oameni și anual crește cu 6,5 milioane de persoane.

Însă cea mai populată țară din lume continuă să promoveze politica de propagandă a relațiilor familiale sănătoase și chiar de creștere a numărului populației. După prognozele ONU, în 2014, privind reducerea populației Chinei pînă în 2050 din cauza prevalării populației masculine, legate de politica „o familie- un copil” a urmat autorizarea familiilor de a avea al doilea copil.

 

Sursa: russkievesti.ru