În familie se vede adevărata noastră față

/ Vizionări: 842

В семье выявляется наш истинный уровень нравственности

Modul în care sîntem priviți în societate, uneori, nu este așa cum sîntem noi în realitate. Dacă vom analiza comportamentul nostru în familie, vom descoperi adevărata noastră față. Doar atunci putem spune ferm că știm ce prezintă acest om…

Familia are o importanță colosală în viața fiecărui om, influențează asupra vieții, formează și determină cea mai mare parte a existenței sale. De exemplu, copiii reproduc automat modelul de comportament al părinților, iar traumele obținute în copilărie, deseori, determină viața omului în prezent.

12 fotografii care arată că un final fericit se poate întâmplă nu doar în filme (Foto)
12 fotografii care arată că un final fericit se poate întâmplă nu doar în filme (Foto)

Dar familia nu doar ne formează, familia poate mult mai mult. Ea este capabilă să ne developeze pe noi, cei adevărați. Cum sîntem în realitate – buni, cumsecade? Aceste și alte lucruri le arată anume familia, acele relații pe care le clădim în interiorul familiei.

Într-adevăr, în familie nu e ușor să fii pur și simplu înțelept și tolerant. Probabil veți fi de acord că uneori e mai ușor să manifești bunătatea și dragostea față de o persoană străină, decît față de partener, copil, propria mamă sau propriul tată … Și asta nu e întîmplător.

În familie nu te poți ascunde nicăieri. Și nu poți juca mult un rol frumos și artificial – mai devreme sau mai tîrziu totul iese la iveală. Periodic, se developează neajunsurile noastre, despre care nici nu am bănuit, ce nu am putut schimba. De ele nu te poți ascunde, asupra lor trebuie de muncit.

...Așadar, familia devine cel mai fertil spațiu pentru creștere, dezvoltare. Și tot ce a obținut aici omul duce cu el în lumea mare.

Și de aceea, Familia este cel mai bun test pentru noi înșine, un test de spiritualitate și moralitate

Familia este un test la bunătate!