Îngrășăminte pentru vișin

/ Vizionări: 2108

Primăvara –cîte un borcan de un litru de cenușă, pe solul umed, pe perimetrul coroane, 1 lingură de uree și 2 linguri de potasiu fără clor (cu clorură de potasiu, vor cădea frunzele) la 10 l de apă (cel puțin 3-4 căldări pentru o plantă)

Primăvara –cîte un borcan de un litru de cenușă, pe solul umed, pe perimetrul coroane, 1 lingură de uree și 2 linguri de potasiu fără clor (cu clorură de potasiu, vor cădea frunzele) la 10 l de apă (cel puțin 3-4 căldări pentru o plantă). Puteți înlocui potasiul cu azotat de potasiu (2 linguri). În timpul creșterii intensive a rodului, frunzele trebuie stropite cu o soluție de microelemente. Totodată, este nevoie de un borcan de un litru de cenușă pentru creșterea sîmburelui.

La mijlocul lunii august – 2 linguri de superfosfat granulat și 1 lingură de potasiu la 10 l de apă (cel puțin 4 căldări) și din nou un borcan de un litru de cenușă. Cenușa poată fi înlocuită cu un pahar de dolomită. Toamna, după căderea frunzelor, puteți adăuga cîteva căldări de substanțe organice, sau cu bălegar, ca și caisul.


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137