Învingem bolile cu ajutorul mierii

/ Vizionări: 1514
Tag-uri: , ,

Побеждаем болезни медом

Gastrită cu aciditate sporită

1 lingură de miere într-un pahar de suc proaspăt de cartof. Se bea cîte ½ de pahar de 2-3 ori pe zi, cu jumătate de oră- o oră înaintea mesei. Cursul - 10 zile, 10 zile pauză , după care tratamentul poate fi reluat.

- Colon „leneș”

10 g de nuci pisate se fierb în 200 ml de lapte. Se strecoară, se adaugă o linguriță de miere. Amestecul se bea cald, cîte 1/3 pahar de 3 ori pe zi, cu 15-20 de minute înaintea mesei.

- Hipertensiune arterială

În 100 ml suc de castravete se dizolvă 1 linguriță de miere. Se bea cu 20 de minute înaintea mesei.

- Meteorism

1 lingură de semințe de mărar se pune în 200 ml de apă clocotită, se lasă, apoi se strecoară și în infuzia obținută se dizolvă 1 lingură de miere. Se bea cîte ½ pahar de 3 ori pe zi.

- Arsuri la stomac

Uleiul de mustar e mai eficient decât penicilina
Uleiul de mustar e mai eficient decât penicilina

Într-un litru de zer se fierb semințe de ovăz (1:5) la foc mic timp de 3-4 ore. Se răcește, se strecoară, se dizolvă 300 g de miere și se adaugă 125 ml de alcool de 70%. Se păstrează în frigider. Se administrează cald, cîte 300 ml, cu 20 de minute înainte de masă. Se agită înainte de întrebuințare. Tratamentul – cel mult 3 săptămîni.

- Varice sau tromboflebită

Peste 2 linguri de urzică uscată se toarnă 200 ml de apă clocotită, se ține 1 oră, se strecoară, apoi în infuzie se dizolvă 1 linguriță de miere. Se bea de 3 ori pe zi, căte 70-80 ml. În timpul tratamentului este necesar să se respecte un regim alimentar special (se renunță la carne și pește, alimentele prăjite). Se administrează o perioadă îndelungată.

- Pentru întărirea vaselor sanguine.

Se face infuzie din 1 pahar de semințe de mărar și 2 linguri de rădăcină mărunțită de valeriană și 2 litri de apă fiartă. Se ține 25-30 de ore într-un borcan din sticlă, acoperită cu plapumă. Se bea cîte 1 lingură cu 20 de minute înainte de masă, de trei ori pe zi.

 

Sursa: rus-health.info